Kreslo čiernej farby s drevenými područkami

Kreslo čiernej farby s drevenými područkami

Kreslo čiernej farby s drevenými područkami

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 161,30 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kreslo čiernej farby s drevenými područkami - popis produktu

Kreslo je mimoriadne elegantné a pohodlné. Hlavnými prednosťami tohto kresla je kvalita spracovania, komfort používania a moderný dizajn. Jednoduchá zmena výšky sedadla zaisťuje pohodlie pri používaní. Vďaka špeciálnemu mechanizmu Vám kreslo umožňuje voľný pohyb pri nakláňaní, hojdaní a otáčaní. Kreslo je vyrobené z ekologickej kože. Vlastnosti kresla: Sedadlo je plne otočné s pneumatickým nastavením výšky Vyrobené z kvalitnej mäkkej ekokože Vysoko profilované operadlo zaručuje správnu polohu pri stole Má takzvanú hojdaciu funkciu - kolíska, ktorá sa dá uzamknúť Sada obsahuje plastové kolieska, ktoré sú skvelé na povrchy ako sú koberce Špecifikácie: Farba: čierna Základná farba: drevo / čerešňa Farba podrúčok: drevo / čierna Materiál: eko koža Výška sedadla: 43 - 53 cm Šírka sedadla: 53 cm Hĺbka sedadla: 52 cm Výška chrbtovej opierky: 72 cm

Tento produkt nájdete v skupine Kancelárske kreslá od značky DomTextilu, domtextilu.sk, farebné prevedenie je ČIERNA v ponuke e-shopu Domtextilu.sk.

Kreslo čiernej farby s drevenými područkami - parametre produktu

Kreslo čiernej farby s drevenými područkami - história ceny a dostupnosti

Kreslo čiernej farby s drevenými područkami - ďalšie zaujímavé produkty

Kreslo čiernej farby s drevenými područkami - ako nakúpiť najvýhodnejšie?