Detská posteľ pre milovníkov terénnych áut 160x80 cm

Detská posteľ pre milovníkov terénnych áut 160x80 cm

Detská posteľ pre milovníkov terénnych áut 160x80 cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detská posteľ pre milovníkov terénnych áut 160x80 cm - popis produktu

Prinášame Vám ponuku, v ktorej nájdete krásne detské postele pre chlapcov aj dievčatá. Rozprávkové motívy, kvalitný materiál a krásne farby vytvoria v každej detskej izbe malý rozprávkový svet. Všetky detské postele sú vypracované tak, aby boli bezpečné a zároveň pohodlné. Praktické, krásne a hlavne kvalitné! Posteľ je vyrobená z nábytkovej dosky, ktorá zaisťuje vysokú pevnosť a stabilitu konštrukcie. Boky postele sú potiahnuté PVC dyhou, ktorá účinne chráni pred poškodením. Predná časť postele s farebnou potlačou má pekné živé farby a je zaistená špeciálnym laminátom, aby nevybledla a neopotrebovala sa. Môžete ju čistiť handričkou a vodou. Špecifikácie: Celkové rozmery postele: 164x84x65 cm (dĺžka, šírka, výška) Rozmery matraca: 160x80 cm Dĺžka bezpečnostného zábradlia: 70 cm Materiál: nábytková doska a PVC Farba rámu: alpská biela Balenie obsahuje: rám postele, zásuvku, penový matrac, rošt

Produkt Detská posteľ pre milovníkov terénnych áut 160x80 cm patrí do skupiny produktov Detské postele od značky DomTextilu, domtextilu.sk, farebné prevedenie je biela, nájdete ho u predajcu Domtextilu.sk.

Detská posteľ pre milovníkov terénnych áut 160x80 cm - parametre produktu

FarbaBiela
Rozmery160 x 80 cm
KategóriaPostele, Detské postele
ZnačkaDomTextilu, domtextilu.sk
Farbabiela
E-shopDomtextilu.sk

Detská posteľ pre milovníkov terénnych áut 160x80 cm - história ceny a dostupnosti

Detská posteľ pre milovníkov terénnych áut 160x80 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Detská posteľ pre milovníkov terénnych áut 160x80 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?