Dekoračna obliečka na vankúš 38x38 cm v béžovej farbe s nápisom

Dekoračna obliečka na vankúš 38x38 cm v béžovej farbe s nápisom

Dekoračna obliečka na vankúš 38x38 cm v béžovej farbe s nápisom

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dekoračna obliečka na vankúš 38x38 cm v béžovej farbe s nápisom - popis produktu

Dekoračné obliečky na vankúše sú jednoduchým spôsobom, ako osviežiť interiérové usporiadanie a zdôrazniť jeho štýl. Táto malá ozdoba vám navyše poskytne pohodlný odpočinok po náročnom dni, pretože bude výbornou oporou pre vašu hlavu či chrbát, ktorá vám umožní príjemný relax. Vyrobená je z príjemného a kvalitného materiálu. Jednotný vzor obliečky na vankúš je podčiarknutý bielym nápisom. Obliečka na vankúš sa bude perfektne hodiť do moderných obývačiek a spální. Špecifikácie: Zapínanie: zips Dĺžka vankúša: 38 cm Šírka: 38 cm Farba: odtiene béžovej

Produkt Dekoračna obliečka na vankúš 38x38 cm v béžovej farbe s nápisom patrí do skupiny produktov Obliečky na vankúše, patrí pod značku DomTextilu, domtextilu.sk, farebné prevedenie je béžová, nájdete ho v e-shope Domtextilu.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Dekoračné vankúše, je v ponuke značky DomTextilu, domtextilu.sk, vo farebnej verzii béžová, v ponuke predajcu Domtextilu.sk.

Dekoračna obliečka na vankúš 38x38 cm v béžovej farbe s nápisom - parametre produktu

Dekoračna obliečka na vankúš 38x38 cm v béžovej farbe s nápisom - história ceny a dostupnosti

Dekoračna obliečka na vankúš 38x38 cm v béžovej farbe s nápisom - ďalšie zaujímavé produkty

Dekoračna obliečka na vankúš 38x38 cm v béžovej farbe s nápisom - ako nakúpiť najvýhodnejšie?