Domček pre mačky a malé psy RD47386

Domček pre mačky a malé psy RD47386

Domček pre mačky a malé psy RD47386

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Domček pre mačky a malé psy RD47386 - popis produktu

Vytvorte skvelé útočisko pre svojho domáceho maznáčika s touto roztomilou skriňou pre mačky a malé psy. Lodička sa dá elegantne schovať dovnútra alebo umiestniť útulnú deku, aby váš štvornohý kamarát mohol pokojne spať. Vaša zamatová labka sa môže samostatne dostať dovnútra a von cez vchod v dizajne labky. Moderné mačacie hniezdo sa skvele hodí do obývačky, spálne, predsiene alebo kúpeľne. Vďaka polootvorenej konštrukcii sa jaskyňa pre mačky ľahko čistí.Komoda Cat and Dog pre vašich štvornohých priateľovIdeálny na elegantné skrytie záchodu pre mačky a malé psyUrobte to ešte útulnejšie pomocou vankúša a prikrývkyVchod v dekoratívnom dizajne labiek na prekĺznutiePolootvorený dizajn pre rýchle a jednoduché čistenieAko príborník do obývacej alebo spacej časti, do kúpeľne alebo predsieneHornú policu použite na dekorácie, rámy obrazov, kvety atďSkriňa pre mačky v detaileCelkové rozmery V x Š x H: cca 50 x 75 x 40 cmVnútorné rozmery V x Š x H: cca 32 x 72 x 38 cmHmotnosť: cca 9,4 kgMateriál: PB, MDF, borovicové drevoFarba: prírodná, bielaViac podrobností o mačacom domeVstup labky D: cca 15 cmOtváranie vpravo V x Š: cca 32 x 36 cmSvetlá výška: cca 15 cmNosnosť hornej police: cca 20 kgNosnosť vo vnútri: cca 20 kgrozsah doručenia1x skrýš na odpadky v jednotlivých častiachilustrované pokynyRD 10047386

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pelechy pre maznáčikov, patrí značke RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Domček pre mačky a malé psy RD47386 - parametre produktu

Domček pre mačky a malé psy RD47386 - história ceny a dostupnosti

Domček pre mačky a malé psy RD47386 - ďalšie zaujímavé produkty

Domček pre mačky a malé psy RD47386 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?