Dolmar Vitrína SWAN SV3 #1905163

Dolmar Vitrína SWAN SV3 #1905163

Dolmar Vitrína SWAN SV3 #1905163

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dolmar Vitrína SWAN SV3 - popis produktu

SWAN je jedinečný sektorový nábytok, ktorý ľahko zapadne do akéhokoľvek interiéru. SWAN sa bude vynímať v modernom i klasickom priestore a vytvoríte si s ním dokonalú obývaciu izbu, spálňu, pracovňu či detskú izbu. Túto krásnu kolekciu sektorového nábytku v jednoduchej a elegantnej forme si zamiluje každý klient, ktorý preferuje prirodzené farebné prevedenie. 

Sektorový nábytok SWAN je vyrobený z kvalitných materiálov najvyššej kvality. Z tejto jedinečnej a očarujúcej kolekcie je aj vitrína SWAN SV3, ktorá je vyrobená v nadčasovom farebnom prevedení dub nash / borovica andersen. Charakteristickou črtou vitríny sú drevené nožičky, ktoré zdôrazňujú prestížny charakter nábytku. Vitrína je dvoj - dverová s časti presklenná s policami. Vitrína má možnosť LED osvetlenia sklenených políc v cene 33,-€. Záujem o objednanie LED osvetlenia je potrebné uviesť pri objednávke formou poznámky.

Materiál: lamino / ABSRozmery: (ŠxVxH) 85 x 185 x 40 cmFarebné prevedenie: dub nash / borovica andersen

 

Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby, také ako sú v skutočnosti! Na sklá sa nevzťahuje reklamácia, je potrebné si ich skontrolovať pri preberaní tovaru!

Dolmar Vitrína SWAN SV3 - parametre produktu

FarbaBiela
MateriálLamino
Výška185 cm
Šírka85 cm
ŠtýlModerné
FarbaBéžová
Typ vitrínyŠiroké vitríny
Typ vitrínyVysoké vitríny
Typ vitrínyVitríny so sklom
Typ vitrínySamostatne stojace vitríny
LED osvetlenieOsvetlenie za príplatok
DekorDub
DekorBorovica
Povrchová úpravaMat
KategóriaNábytok, Vitríny

Dolmar Vitrína SWAN SV3 - história ceny a dostupnosti

Dolmar Vitrína SWAN SV3 - ďalšie zaujímavé produkty

Dolmar Vitrína SWAN SV3 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?