Dolmar Skriňa Terlo LO1 #1917653

Dolmar Skriňa Terlo LO1 #1917653

Dolmar Skriňa Terlo LO1 #1917653

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dolmar Skriňa Terlo LO1 - popis produktu

Skriňa Terlo LO1

Skriňa TERLO LO1 je časť nábytku z moderného a nadčasového sektoru TERLO. Prírodná kombinácia farieb dub wotan + betón millenium zútulní každý interiér a dodá mu šmrnc industrializmu. Celá kolekcia nábytku TERLO  pôsobí dominantne a skvelo sa hodí do akéhokoľvek interiéru. Moderný dizajn a funkčnosť oceníte pri zariaďovaní obývacej izby, kancelárie, predsiene, či študentskej izby. Nadčasovosť tohto sektoru zvýrazňujú čierne úchyty, nohy a vertikálne lišty s čiernymi aplikáciami. Korpus nábytku je vyrobený z kvalitnej laminovanej dosky, ABS hrana je odolná proti oderu a poškriabaniu. Skriňa TERLO LO1 je dvojdverová, pod ľavými dverami sú umiestnené dve zásuvky a vo vnútri skrine nájdete závesnú tyč na šaty.

  Materiál: LTD 16 mm, ABS hrany, kovové nohy, plastové úchytky Rozmer (ŠxVxH): 90,1 x 187,1 x 55,3 cm Farebné prevedenie: dub wotan/betón millenium  

Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby, také ako sú v skutočnosti! Kvôli bezpečnosti a zachovaniu primeranej stability nábytku, by mal byť trvalo pripevnený k stene.

Dolmar Skriňa Terlo LO1 - parametre produktu

FarbaSivá
MateriálLaminát
MateriálLTD
Výška187 cm
Šírka90 cm
ZrkadloNie
Vešiaková tyčÁno
PoliceNie
FarbaBéžová
DekorDub
Šírka od-do80 cm - 90 cm
Šírka od-do90 cm - 100 cm
Povrchová úpravaMat
Typ dveríKlasické dvere
Počet dveríDvojdverové
TvarRovné
KategóriaNábytok, Skrine

Dolmar Skriňa Terlo LO1 - história ceny a dostupnosti

Dolmar Skriňa Terlo LO1 - ďalšie zaujímavé produkty

Dolmar Skriňa Terlo LO1 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?