Dolmar Šatníková skriňa MEELO ME1

Dolmar Šatníková skriňa MEELO ME1

Dolmar Šatníková skriňa MEELO ME1

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dolmar Šatníková skriňa MEELO ME1 - popis produktu

Šatníková skriňa MEELO ME1

Pri výbere zostavy do detskej izby je dôležité zvážiť potreby dieťaťa vzhľadom na jeho vek, záujmy a množstvo vecí, ktoré má. Šatníková skriňa MEELO ME1 poskytuje dostatok miesta na uloženie oblečenia či ďalších vecí. Skriňa je štvordverová, netradičná úchytka na vrchných dvierkach jednoduchú skriňu oživí. Otváranie spodných dvierok je zabezpečené systémom PUSH TO OPEN. Ku skrini je možné doobjednať nadstavec.

Materiál: DTD laminovaná 16 mm Rozmery (ŠxVxH): 80 x  193,5 x 39,7 cm  Farebné prevedenie: kašmír / dub artisan     Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby, také ako sú v skutočnosti

Produkt Dolmar Šatníková skriňa MEELO ME1 patrí do skupiny produktov Detské skrine, patrí značke Dolmar, vo farbe béžová, z materiálu DTD, nájdete ho v e-shope Mojnabytok.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zostavy do detskej izby, vyrába ho značka Dolmar, farebné prevedenie je béžová, je vyrobený z materiálu DTD, nájdete ho u predajcu Mojnabytok.sk.

Dolmar Šatníková skriňa MEELO ME1 - parametre produktu

ZrkadloNie
PoliceÁno
Vešiaková tyčÁno
FarbaBéžová
DekorDub
Šírka od-do80 cm - 90 cm
Povrchová úpravaMat
MateriálDTD
Typ dveríKlasické dvere
Počet dveríViacdverové
TvarRovné
MiestnosťDetská izba
KategóriaSkrine, Detské skrine, Zostavy do detskej izby
ZnačkaDolmar
Farbabéžová
MateriálDTD
E-shopMojnabytok.sk

Dolmar Šatníková skriňa MEELO ME1 - história ceny a dostupnosti

Dolmar Šatníková skriňa MEELO ME1 - ďalšie zaujímavé produkty

Dolmar Šatníková skriňa MEELO ME1 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?