Dogtrace Výcvikový obojok d-control professional #56270

Dogtrace Výcvikový obojok d-control professional #56270

Dogtrace Výcvikový obojok d-control professional #56270

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dogtrace Výcvikový obojok d-control professional - popis produktu

Elektrický obojok Dogtrace Výcvikový obojok d-control professional:Elektrický obojok pre psy Dogtrace je potrebnou pomôckou pre každého chovateľa. Umožní vám rýchlo reagovať na nevhodné správanie, a tak zviera efektívne vycvičiť. Hodí sa pre všetky plemená, ktoré majú maximálny obvod krku 75 cm. Materiálom obojka je plast. Jeho pásik je široký 2,5 cm a bol vyrobený s ohľadom na pohodlie nositeľa. Elektronický výcvikový obojok pre psa Dogtrace je pohodlný, bezpečný a je vhodným pomocníkom pri procese výchovy a výcviku vášho maznáčika. Zásadné prednosti elektrického obojka Dogtrace Výcvikový obojok d-control professional Elektrický obojok pre psa Dogtrace je prínosnou pomôckou pri výcviku Dokáže eliminovať nechcené návyky a zároveň učí poslušnosti Ide o bezpečnú metódu, ktorá prináša spoľahlivé výsledky Bude zodpovedať zvieratám s maximálnym obvodom krku 75 cm Je vybavený zvukovým signálom, vibráciami i svetelnou signalizáciou Vodotesné vyhotovenie zaisťuje funkčnosť aj vo vlhku Obsahom balenia je batéria Možnosť voliť medzi 40 úrovňami impulzov Signály medzi prijímačom a vysielačom sú prenášané pomocou rádiových vĺn Výrobným materiálom obojka je plast Šírka pásika je 2,5 cm Je zárukou šetrného a bezpečného tréningu Elektrický obojok pre psa Dogtrace vám pomôže s tréningom, ktorý bude šetrný, ale zároveň vysoko účinný. Na korekciu nežiaduceho správania používa zvukový signál, vibrácie a svetelnú signalizáciu. Elektrický obojok je vodotesný, teda odoláva vode aj vlhkosti a chráni elektronické časti pred poškodením. Technická špecifikácia elektrického obojka Dogtrace Elektrický obojok Dogtrace poteší tými najlepšími modernými technológiami na výcvik. Intenzitu impulzov možno nastaviť, konkrétne si môžete vybrať z 40 úrovní. Prijímač a vysielač spolu komunikujú prostredníctvom rádiových vĺn. Maximálna doba prevádzky prijímača dosahuje 365,24 d. Maximálna prevádzková doba vysielača je 365,24 d. Prijímač nebude pre zviera nadmernou záťažou, jeho hmotnosť totiž je 65 g, hmotnosť vysielača je zase 125 g. Rozmery vysielača: 11,3 × 5,3 × 2,9 cm (š × v × h) Rozmery prijímača: 7,7 × 3,9 × 3,3 cm (š × v × h)

Produkt Dogtrace Výcvikový obojok d-control professional #56270 patrí do skupiny produktov Výcvik psa, je v ponuke značky Dogtrace.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Výcvikové obojky, vyrába ho značka Dogtrace.

Dogtrace Výcvikový obojok d-control professional - parametre produktu

Dogtrace Výcvikový obojok d-control professional - história ceny a dostupnosti

Dogtrace Výcvikový obojok d-control professional - ďalšie zaujímavé produkty

Dogtrace Výcvikový obojok d-control professional - ako nakúpiť najvýhodnejšie?