Dkton Štýlový nočný stolík Ariel oválny čierny

Dkton Štýlový nočný stolík Ariel oválny čierny

Dkton Štýlový nočný stolík Ariel oválny čierny

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 109 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dkton Štýlový nočný stolík Ariel oválny čierny - popis produktu

Štýlový nočný stolík Ariel oválny čierny Nočný stolík Ariel je netradičný a mierne extravagantný kus nábytku. Jeho okrúhly tvar je jednoducho neprehliadnuteľný. Bude štýlovou ozdobou spálne, môžete ho však využiť aj ako príručný stolík v predsieni. Ako úložný priestor poslúži horná doska a praktická zásuvka. Sem môžete umiestniť nočnú lampu, knižky a všetky potrebné veci, na ktoré chcete dosiahnuť z postele. Skrinku podopiera kovový rám dodávajúci nábytku industriálny nádych. Nenechávajte nič na náhodu a vezmite zariaďovanie domácnosti do vlastných rúk a pridajte luxus do priestoru. Prezradíme vám jedinečný trik. Rozmer: 40cm x 40cm x 51cm (š x h x v)Materiál: lakované drevo, kovFarba: čierna

Produkt Dkton Štýlový nočný stolík Ariel oválny čierny je možné nájsť medzi produktmi v skupine Nočné stolíky, je v ponuke značky Dkton, materiál je Drevené, Kov, Kovové v ponuke e-shopu Estilofina.sk.

Dkton Štýlový nočný stolík Ariel oválny čierny - parametre produktu

Hmotnosť8 kg
Dĺžka40 cm
Šírka40 cm
Výška51 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaNočné stolíky
ZnačkaDkton
MateriálDrevené, Kov, Kovové
E-shopEstilofina.sk

Dkton Štýlový nočný stolík Ariel oválny čierny - história ceny a dostupnosti

Dkton Štýlový nočný stolík Ariel oválny čierny - ďalšie zaujímavé produkty

Dkton Štýlový nočný stolík Ariel oválny čierny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?