Dkton Dizajnové kreslo Rosa tmavosivé

Dkton Dizajnové kreslo Rosa tmavosivé

Dkton Dizajnové kreslo Rosa tmavosivé

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 237 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dkton Dizajnové kreslo Rosa tmavosivé - popis produktu

Dizajnové kreslo Rosa tmavosivé Pokiaľ hľadáte nábytok, ktorý poslúži na relax a zároveň posunie váš interiér na iný level, potom kreslo Rosa určite splní vaše očakávania. Jeho nadčasové prevedenie je inšpirované štýlom Bauhaus, čomu zodpovedajú jednoduché línie a výrazné štvorcové prešívanie. O komfortné posedenie sa stará bohatá výplň a príjemný textilný poťah. Čerešničkou na torte sú štíhle čierne prekrížené nohy. Tieto odľahčujú celkový vzhľad kresla, zároveň mu dodávajú potrebnú stabilitu. V kresle Rosa si v maximálnom pohodlí prečítate knihu, pozriete dobrý film alebo len tak posedíte v kruhu rodiny. Rozmer: 62 cm x 86 cm x 90 cm (d x š x v)Farba: tmavosivá, čiernaMateriál: textil, kov

Produkt Dkton Dizajnové kreslo Rosa tmavosivé je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dizajnový nábytok, patrí značke Dkton, z materiálu Kov, Kovové, látka, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kovový nábytok, je v ponuke značky Dkton, materiál je Kov, Kovové, látka v ponuke e-shopu Estilofina.sk.

Dkton Dizajnové kreslo Rosa tmavosivé - parametre produktu

Hmotnosť14 kg
Dĺžka62 cm
Šírka86 cm
Výška90 cm
MateriálKovové
Farba
KategóriaNábytok, Kreslá, Dizajnový nábytok, Kovový nábytok
ZnačkaDkton
MateriálKov, Kovové, látka
E-shopEstilofina.sk

Dkton Dizajnové kreslo Rosa tmavosivé - história ceny a dostupnosti

Dkton Dizajnové kreslo Rosa tmavosivé - ďalšie zaujímavé produkty

Dkton Dizajnové kreslo Rosa tmavosivé - ako nakúpiť najvýhodnejšie?