Dizajnová stolová lampa Futura zo skla, 29 cm

Dizajnová stolová lampa Futura zo skla, 29 cm

Dizajnová stolová lampa Futura zo skla, 29 cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dizajnová stolová lampa Futura zo skla, 29 cm - popis produktu

Stolová lampa Futura s tienidlo z muranského skla - made in Italy Táto stolová lampa, ktorá sa vyrába v svetoznámych sklárňach blízko na ostrove Murano v blízkosti mesta lagún, Benátok je charakteristická jej okrúhlym tvarom, vysokokvalitnými materiálmi a ručným spracovaním. Špeciálna technika umožňuje skúseným sklárom vytvoriť zo skla uzavreté teleso, ktoré vyzerá, ako by bolo zložené z dvoch prvkov skla, totiž z opálového a číreho skla. V strede, kde dochádza k prechodu z jednej farby do druhej, tieto dve oblasti jasne oddeľuje široký kovový kruh. V opálovej časti tienidla sa nachádza zdroj svetla, t. zn. svetlo sa mäkko rozptyľuje priesvitným, ale nepriehľadným sklom, takže neoslňuje. Model Futura vznikol z návrhu, ktorý navrhla skupina Hangar Design na rekonštrukciu kaviarne zbierky Peggy Guggenheimovej v Benátkach. Túto lampu 'Peggy“ ešte zdokonalili a dali jen názov Futura. Teraz dostať tento niekdajší exkluzívny a limitovaný prototyp ako sériový výrobok. - s ručne fúkaným, viacvrstvovým sklom

Tento produkt sa nachádza v kategórii Stolové lampy, patrí značke Vistosi, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Dizajnová stolová lampa Futura zo skla, 29 cm je možné nájsť medzi produktmi v skupine Nočné stolíky, je v ponuke značky Vistosi v ponuke e-shopu Svetla.sk.

Dizajnová stolová lampa Futura zo skla, 29 cm - parametre produktu

Dizajnová stolová lampa Futura zo skla, 29 cm - história ceny a dostupnosti

Dizajnová stolová lampa Futura zo skla, 29 cm - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Dizajnová stolová lampa Futura zo skla, 29 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Dizajnová stolová lampa Futura zo skla, 29 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?