Dioptrické plavecké okuliare swimaholic plusové +8.0

Dioptrické plavecké okuliare swimaholic plusové +8.0

Dioptrické plavecké okuliare swimaholic plusové +8.0

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dioptrické plavecké okuliare swimaholic plusové +8.0 - popis produktu

Už ste sa niekedy potopili pod vodu a nedovideli si ani na ruky? Tak presne Vy oceníte plavecké dioptrické okuliare na blízko od značky Swimaholic. Plavecké okuliare značky Swimaholic sú unikátom vo svojom obore. Sú to totiž vyrábané pre plavcov, ktorí potrebujú okuliare na blízko a presne na nich sa často v plaveckom svete zabúda. Majú minimalistický vzhľad a ich veľkou výhodou sú číre sklá, ktoré Vám ešte viac uľahčia videnie pod vodou. Majú nastaviteľnú gumičku okolo hlavy, takže si ich jednoducho a pohodlne prispôsobíte. Zároveň majú tri veľkosti nosníkov, vďaka ktorým Vám okuliare padnú ako uliate a Vám sa tak bude plávať zase o niečo lepšie. Ďalšími plusmi okuliarov sú antifogová vrstva, vďaka ktorej sa okuliare nezahmlievajú, určite UV ochrana, ktorá Vám umožňuje plávanie nielen pod strechou, ale aj vonku a v neposlednom rade obal, ktorý môžete používať ako puzdro na okuliare. Na výber máme okuliare s očnicami od +1.0 po +8.0 dioptrií. Pro koho sú tieto okuliare vhodné? Pre všetkých plavcov, ktorí m...

Produkt Dioptrické plavecké okuliare swimaholic plusové +8.0 patrí do skupiny produktov Dioptrické okuliare od značky Swimaholic v ponuke e-shopu Swimaholic.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Plavecké okuliare, vyrába ho značka Swimaholic, nájdete ho v e-shope Swimaholic.sk.

Dioptrické plavecké okuliare swimaholic plusové +8.0 - parametre produktu

Dioptrické plavecké okuliare swimaholic plusové +8.0 - história ceny a dostupnosti

Dioptrické plavecké okuliare swimaholic plusové +8.0 - ďalšie zaujímavé produkty

Dioptrické plavecké okuliare swimaholic plusové +8.0 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?