InnovaGoods Digitální alkohol tester

InnovaGoods Digitální alkohol tester

InnovaGoods Digitální alkohol tester

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

InnovaGoods Digitální alkohol tester - popis produktu

Po poriadnej oslave ráno okrem bolesti hlavy môžete pociťovať i prejavy alkoholu vo vašom tele. Aby ste sa nebáli vydať na cestu nazad domov, je tu pre vás digitálny alkohol tester. Neslúži len na hru – kto viac nafúka, ale najmä na otestovanie si hladiny zbytkového alkoholu v krvi pred bezpečnou jazdou v aute. Vďaka šikovnému prevedeniu si ho môžete jednoducho pripnúť ako kľúčenku ku svojmu zväzku kľúčov, a tak ho budete mať stále pri sebe. Používa sa veľmi ľahko a o chvíľu budete mať svoj výsledok. Digitálny alkohol tester je ten pravý darček pre každého, kto si je rád istý, že si môže po párty bezpečne sadnúť a šoférovať auto.Displej s farebnými indikátormi: červená (nebezpečenstvo), oranžová (pozor) a zelená (v poriadku, množstvo alkoholu je pod stanoveným limitom)Vyrobený z ABSJednoduché použitie aj meranieMá vypínač a zvukový signálMeranie: % BAC, ‰ BAC a mg/lFunguje na 2 x AAA batérie (nie sú súčasťou balenia)Vyrobený z plastuPraktický a šikovný dizajn (dá sa používať ako kľúčenka)Packeta (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma

Vyhněte se problémům se zbytkovým alkoholem za volantem. S jednoduchým testrem na alkohol, který měří % BAC, ‰ BAC a mg / l, který můžete připevnit ke klíčkům od auta.

Displej s tříbarevným osvětlením: červená (nebezpečí), oranžová (opatrnost) a zelená (bezpečnost, hladina alkoholu v krvi v rámci povoleného limitu).

Provoz na baterie 2x AAA (nejsou součástí).

Materiál: ABS

Kvalitný a veľmi presný alkoholtester s možnosťou pripevnenia na kľúče umožní zistiť, či nemáte v krvi zvyškový alkohol a môžete s čistým svedomím zasadnúť za volant a dôjsť bezpečne do cieľa vašej cesty. Skvelý a praktický darček napríklad pre dedka, ktorý si  na obed dá rád dobré pivečko. Starajte sa o bezpečie svojich aj svojich blízkych.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Alkohol testery od značky InnovaGoods, nájdete ho u predajcu Babičkárstvo.sk, Velkykosik.sk.

Produkt InnovaGoods Digitální alkohol tester má EAN kód 4899888115700.

InnovaGoods Digitální alkohol tester - parametre produktu

Napájeníbateriové
BaterieAAA (2 ks)
Baterie součástí baleníne
KategóriaDarčeky, Kľúče, Knihy, Autodoplnky, Volanty, Alkohol testery, Alkoholtestery
ZnačkaInnovaGoods
E-shopBabičkárstvo.sk, Velkykosik.sk
EAN4899888115700

InnovaGoods Digitální alkohol tester - história ceny a dostupnosti

InnovaGoods Digitální alkohol tester - ďalšie zaujímavé produkty

InnovaGoods Digitální alkohol tester - ako nakúpiť najvýhodnejšie?