Digitálne nástenné aj stolové hodiny 5898 AMS riadené rádiovým signálom 24cm

Digitálne nástenné aj stolové hodiny 5898 AMS riadené rádiovým signálom 24cm

Digitálne nástenné aj stolové hodiny 5898 AMS riadené rádiovým signálom 24cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Digitálne nástenné aj stolové hodiny 5898 AMS riadené rádiovým signálom 24cm - popis produktu

Nástenné, stolové a podlahové hodiny AMS sú spojením elegancie a precízne nemeckej kvality. Do detailu prepracované hodiny AMS sú vyrábané už viac ako 100 rokov v nemeckom Schwarzwalde. Hodiny AMS sú osadzované presnými a spoľahlivými značkovými strojčeky, ktoré zaručujú spoľahlivý a presný chod a spokojnosť zákazníkov po celom svete po mnoho rokov. Pre výrobu týchto hodín sú používané materiály a spracovanie tej najvyššej kvality, preto sú hodiny tejto značky dlhodobú jednotkou vo svojej produktovej triede. Hodiny AMS sú aj z týchto dôvodov tiež ideálnym funkčným exkluzívnym darčekom, pre všetky slávnostné príležitosti. Nemecké hodiny AMS sú hodiny s trvalou hodnotou. Digitálne nástenné aj stolové hodiny v striebornom ráme. Úplne presné hodiny riadené rádiovým signálom. Hodiny majú LCD displej a ukazovateľ času, dátumu, teploty. Rozmery: 21x24cm Hĺbka hodín: 3cm Materiál: tvrdený plast. Predĺžená záruka na 3 roky! Made in Germany.

Produkt Digitálne nástenné aj stolové hodiny 5898 AMS riadené rádiovým signálom 24cm je možné nájsť medzi produktmi v skupine Nástenné hodiny, patrí pod značku AMS Nemecko, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Digitálne nástenné aj stolové hodiny 5898 AMS riadené rádiovým signálom 24cm - parametre produktu

Digitálne nástenné aj stolové hodiny 5898 AMS riadené rádiovým signálom 24cm - história ceny a dostupnosti

Digitálne nástenné aj stolové hodiny 5898 AMS riadené rádiovým signálom 24cm - ďalšie zaujímavé produkty

Digitálne nástenné aj stolové hodiny 5898 AMS riadené rádiovým signálom 24cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?