Digitálna váha pre batožinu InnovaGoods

Digitálna váha pre batožinu InnovaGoods

Digitálna váha pre batožinu InnovaGoods

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Digitálna váha pre batožinu InnovaGoods - popis produktu

Digitálna presná váha pre batožinu InnovaGoodsAk radi cestujete, pohodlná a praktická digitálna stupnica presnej batožiny InnovaGoods Gadget Travel bude veľmi užitočná  ! S touto  presnou stupnicou  môžete merať hmotnosť vašej batožiny a na letisku nemáte žiadne problémy ani nepríjemné prekvapenia s obmedzeniami stanovenými pre kufre, tašky atď.Vyrobené z ABSTlačidlo zapnutia / vypnutiaRemienok so zapínanímMerné jednotky: kg a lbLCD obrazovkaMaximálna hmotnosť: 40 kgAutomatické vypnutieNapájanie z batérií (1 x CR2032, súčasťou balenia)Rozmery približne: 4 x 10 x 3 cmBalenie a príručka v 24 jazykoch (angličtina, francúzština, španielčina, nemčina, taliančina, portugalčina, holandčina, poľština, maďarčina, rumunčina, dánčina, švédčina, fínčina, litovčina, nórčina, slovinčina, gréčtina, čeština, bulharčina, chorvátčina, slovenčina, estónčina). , Ruština, lotyština)V0100735

Produkt Digitálna váha pre batožinu InnovaGoods patrí do skupiny produktov Digitálne váhy, je v ponuke značky InnovaGoods v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Váhy na batožinu, vyrába ho značka InnovaGoods, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Digitálna váha pre batožinu InnovaGoods - parametre produktu

Digitálna váha pre batožinu InnovaGoods - história ceny a dostupnosti

Digitálna váha pre batožinu InnovaGoods - ďalšie zaujímavé produkty

Digitálna váha pre batožinu InnovaGoods - ako nakúpiť najvýhodnejšie?