Klarstein TR90WS, digestor, 90 cm, nástenný, 340 m³/h, nehrdzavejúca oceľ

Klarstein TR90WS, digestor, 90 cm, nástenný, 340 m³/h, nehrdzavejúca oceľ

Klarstein TR90WS, digestor, 90 cm, nástenný, 340 m³/h, nehrdzavejúca oceľ

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 124,69 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Klarstein TR90WS, digestor, 90 cm, nástenný, 340 m³/h, nehrdzavejúca oceľ - popis produktu

Digestor KLARSTEIN TR90WS:KLARSTEIN TR90WS je komínový digestor s triedou energetickej účinnosti B. Je navrhnutý na odvod pár vďaka komínu. Jeho šírka predstavuje 90 cm. Ročná spotreba tohto modelu značky Klarstein predstavuje 0,00 kWh/annum. Pri použití technológie odsávania má tento digestor hlučnosť pri maximálnom zaťažení 340 m3/h celých 65 dB. KLARSTEIN TR90WS má klasické dizajnové vyhotovenie, a preto sa hodí v podstate do každej kuchyne. Na spodnej strane je k dispozícii LED osvetlenie, ktoré sa hodí najmä pri večernom varení. Vďaka integrovanému recirkulačnému režimu digestor vzduch prefiltruje a vypustí ho čistý späť. Vo vývode digestora Klarstein sa nachádza spätná klapka, vďaka ktorej sa zabráni prechodu studeného vzduchu zvonka alebo aj nežiadanému úniku ohriateho vzduchu z kuchyne. Zásadné funkcie digestora KLARSTEIN TR90WS KLARSTEIN TR90WS odsaje až 340 metrov kubických pár za 1 hodinu Jedinečná voľba na inštaláciu priamo k odťahovému komínu Hlučnosť: 65 dB Systém recirkulácie Spätná klapka zamedzujúca nechcenému priechodu vzduchu Energetická trieda: B Digestor disponuje šírkou 90 cm Farba: nehrdzavejúca oceľ Umiestnenie vývodov: zvrchu

Prosím, majte na pamäti, že tento odsávač pár nie je ostrovčekový.Digestor Klarstein TR90WS je prispôsobený na odsávanie pachov zo stredne veľkých a veľkých kuchýň.Zariadenie má tri stupne intenzity odsávania. Najvýkonnejší stupeň dokáže z priestoru odsať až 340 metrov kubických vzduchu za hodinu. Odsávanie je pritom energeticky úsporné a tiché.Pre 90-centimetrovú šírku odvodovej rúry je Klarstein TR90WS ideálny do luxusnejších kuchýň. Zariadenie je určené na pripevnenie k stene. Materiál potrebný na montáž je súčasťou balenia.Vďaka konštrukcii z ušachtilej ocele je tento digestor obzvlášť vhodný do moderných kuchýň.Okrem toho má integrovanú 40-wattovú žiarovku na osvetlenie pracovnej plochy a sprehľadnenie situácie v hrncoch.Na ochranu vnútorných priestorov pre nečistotami v odvodovej rúre a kanáli je zariadenie navyše vybavené vymeniteľným kovovým filtrom, ktorý je možné čistiť v umývačke riadu.

Produkt Klarstein TR90WS, digestor, 90 cm, nástenný, 340 m³/h, nehrdzavejúca oceľ má EAN kód 4260353859885.

Klarstein TR90WS, digestor, 90 cm, nástenný, 340 m³/h, nehrdzavejúca oceľ - parametre produktu

Klarstein TR90WS, digestor, 90 cm, nástenný, 340 m³/h, nehrdzavejúca oceľ - história ceny a dostupnosti

Klarstein TR90WS, digestor, 90 cm, nástenný, 340 m³/h, nehrdzavejúca oceľ - ďalšie zaujímavé produkty

Klarstein TR90WS, digestor, 90 cm, nástenný, 340 m³/h, nehrdzavejúca oceľ - ako nakúpiť najvýhodnejšie?