Dig-net nábytok Regál MISSI MS-10

Dig-net nábytok Regál MISSI MS-10

Dig-net nábytok Regál MISSI MS-10

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dig-net nábytok Regál MISSI MS-10 - popis produktu

Detská izba MISSI je nábytok ako stvorený pre teenagerov a deti, ktorí uprednostňujú módny a univerzálny vzor. Kombinácia farieb je univerzálna - biele a svetlé drevo bude vždy vyzerať skvele. Vďaka univerzálnemu štýlu je nábytok SIMI vhodný do izby plnej farieb, ale vynikne aj v izbe s jednoduchým dizajnom

Široký regál MISSI MS-10 s piatimi policami vám umožní efektívne vystaviť knihy a doplnky. V spodnej časti je priestranná a ľahko prístupná zásuvka na spodnú bielizeň alebo školské doplnky. Štýl nábytku zaujímavo kombinuje modernosť s náznakom tradície. Nadčasová kombinácia bielej a teplej farby dreva robí z regálu útulné usporiadanie v každom interiéri. Módne masívne telo, ktoré zároveň vymedzuje rám regálu, púta pozornosť. Čelá zásuvky sú posunuté dozadu pod líniu tela. Nábytok je vyrobený z odolnej laminovanej dosky, ukončenej odolnou hranou ABS.

Materiál: laminovaná drevotrieska / ABS hrany

Farebné prevedenie: hikora natural / alpská biela

Rozmery (ŠxVxH): 85 x 141 x 41 cm

Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby také, ako sú v skutočnosti.

Produkt Dig-net nábytok Regál MISSI MS-10 patrí do skupiny produktov Detské regály od značky Dig-net nábytok, farebné prevedenie je biela, je vyrobený z materiálu laminát, nájdete ho u predajcu Mojnabytok.sk.

Dig-net nábytok Regál MISSI MS-10 - parametre produktu

FarbaBiela
MateriálLaminát
Typ regáluŠiroké
KategóriaNábytok, Regály, Detské regály
ZnačkaDig-net nábytok
Farbabiela
Materiállaminát
E-shopMojnabytok.sk

Dig-net nábytok Regál MISSI MS-10 - história ceny a dostupnosti

Dig-net nábytok Regál MISSI MS-10 - ďalšie zaujímavé produkty

Dig-net nábytok Regál MISSI MS-10 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?