Dievčenské zimné topánky ELEMENT #7949724

Dievčenské zimné topánky ELEMENT #7949724

Dievčenské zimné topánky ELEMENT #7949724

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 14,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dievčenské zimné topánky ELEMENT - popis produktu

Dievčenské zimné topánky ELEMENT. Ich dizajn sme spojili s pohodlnou konštrukciou, preto sú ideálnou obuvou na bežné aj aktívne nosenie. Obuv má vysoký zvršok vyrobený výhradne zo syntetickej kože. Na penovej podrážke z CM-EVA sme umiestnili výrazný dezén, ktorý zabezpečí optimálnu priľnavosť k zemi počas používania.   Dievčenské zimné topánky ELEMENT - VLASTNOSTI: produkt ideálny na zimné obdobie, vysoký zvršok vyrobený zo syntetickej kože, široký jazyk zabraňuje vnikaniu snehu do vnútra topánky, systém šnurovania pre lepšiu priliehavosť, tvarovaná stielka HI-POLY zaručuje pohodlie pri každom kroku, o tlmenie otrasov a pohodlie sa stará kompresne tvarovaná medzipodrážka CM-EVA, mäkká podstielka, zvýraznený dezén poskytuje lepšiu priľnavosť na klzkom povrchu

Produkt Dievčenské zimné topánky ELEMENT #7949724 patrí do skupiny produktov Obuv zimná, je v ponuke značky 4F JUNIOR, vo farbe ČIERNA, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Tento produkt nájdete v skupine Zimné topánky od značky 4F JUNIOR, farebný variant je ČIERNA, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je dizajnovaný female.

Dievčenské zimné topánky ELEMENT - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaTopánky, Obuv zimná, Zimné topánky
Značka4F JUNIOR
FarbaČIERNA
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dievčenské zimné topánky ELEMENT - história ceny a dostupnosti

Dievčenské zimné topánky ELEMENT - ďalšie zaujímavé produkty

Dievčenské zimné topánky ELEMENT - ako nakúpiť najvýhodnejšie?