Dievčenské lifestylové tenisky MECHA - fialové

Dievčenské lifestylové tenisky MECHA - fialové

Dievčenské lifestylové tenisky MECHA - fialové

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dievčenské lifestylové tenisky MECHA - fialové - popis produktu

MECHA je dievčenská lifestylová obuv, ktorá dokonale spája štýl s pohodlím. Ich nízky strih im dodáva moderný vzhľad, ktorý sa dokonale hodí k ležérnemu aj športovému outfitu. Zvršok topánky je vyrobený z vysokokvalitnej 3D sieťoviny poskytujúcej vynikajúcu ventiláciu. Ďalšie spevnenia na zvršku z TPU materiálu zaisťujú odolnosť a stabilitu. Vložka HI-POLY bola špeciálne tvarovaná tak, aby poskytovala maximálne používateľské pohodlie, prispôsobovala sa tvaru chodidla a absorbovala všetky otrasy. Medzipodrážka je vyrobená z kompresne tvarovanej peny CM-EVA poskytujúcej vynikajúce tlmenie otrasov a stabilitu počas každodenného používania. Dievčenská každodenná obuv MECHA má tiež gumovú podrážku, ktorá zabezpečuje priľnavosť a odolnosť na rôznych povrchoch, vďaka čomu je obuv nielen štýlová, ale aj praktická na každodenné používanie. Vďaka svojmu univerzálnemu dizajnu sú topánky MECHA ideálnou voľbou pre dievčatá, ktoré ocenia pohodlie a moderný štýl. Príručka: Ako čistiť topánky a ako sa o ne starať? Pozrite si: S čím nosiť športové topánky? Pozrite si: Športová obuv do školy – akú obuv vybrať pre deti? Pozrite si: Ako prať športové oblečenie a obuv? Dievčenské lifestylové tenisky MECHA - VLASTNOSTI: zvršok s nízkym profilom priedušný zvršok z 3D sieťoviny so štrukturálnymi spevneniami z TPU materiálu tvarovaná stielka HI-POLY poskytuje pohodlie počas nosenia kompresne tvarovaná medzipodrážka CM-EVA poskytuje tlmenie otrasov a stabilitu gumová vonkajšia podrážka

Produkt Dievčenské lifestylové tenisky MECHA - fialové patrí do skupiny produktov Nízke tenisky, patrí značke 4F JUNIOR, farebné prevedenie je fialová, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je určený female.

Dievčenské lifestylové tenisky MECHA - fialové - parametre produktu

Farbafialová
Určeniefemale
KategóriaTenisky, Topánky, Nízke tenisky
Značka4F JUNIOR
Farbafialová
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dievčenské lifestylové tenisky MECHA - fialové - história ceny a dostupnosti

Dievčenské lifestylové tenisky MECHA - fialové - ďalšie zaujímavé produkty

Dievčenské lifestylové tenisky MECHA - fialové - ako nakúpiť najvýhodnejšie?