Dievčenské crop-top tričko s dlhým rukávom - čierne

Dievčenské crop-top tričko s dlhým rukávom - čierne

Dievčenské crop-top tričko s dlhým rukávom - čierne

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dievčenské crop-top tričko s dlhým rukávom - čierne - popis produktu

Dievčenské tričko s dlhým rukávom je ideálne ako súčasť ležérneho aj športového každodenného outfitu. Tento produkt má priliehavý slim strih, ktorý prilieha k telu. Vďaka väzbe single jersey s hladkým povrchom na jednej strane je tričko pružné a pohodlné. Vďaka gramáži 200 gsm je dievčenské tričko bez potlače nepriehľadné a zachováva si svoj tvar. Je to dobrá voľba pre tých, ktorí hľadajú odolné a mierne hrubšie tričko s dlhým rukávom na používanie počas mnohých ročných období. Dievčenské tričko s dlhým rukávom je vyrobené zo 95% bavlny, preto je mäkké, odolné a príjemné na dotyk. Vďaka prísade elastanu (5%) je materiál mierne elastický a pohodlne sa prispôsobí postave. Okrúhly výstrih je zakončený miernym rebrovaním. Dievčenské crop-top tričko s dlhým rukávom - VLASTNOSTI: gramáž: 200 gsm ponúkane veľkosti: 122-164 strih: slim, ktorý prilieha k telu skrátený strih siahajúci až po pás produkt je vyrobený v 95 % z bavlny, a preto je mäkký, odolný a príjemný na dotyk mierne elastický materiál vďaka prísade elastanu (5%) jednotné farby, ktoré sa hodia k mnohým outfitom mäkká na dotyk pletenina single jersey s hladkým povrchom okrúhly výstrih je zakončený miernym rebrovaním

Produkt Dievčenské crop-top tričko s dlhým rukávom - čierne patrí do skupiny produktov Čierne tričká, je v ponuke značky 4F JUNIOR, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dievčenské crop-top tričko s dlhým rukávom - čierne - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaTričká, Čierne tričká
Značka4F JUNIOR
FarbaČIERNA
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dievčenské crop-top tričko s dlhým rukávom - čierne - história ceny a dostupnosti

Dievčenské crop-top tričko s dlhým rukávom - čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Dievčenské crop-top tričko s dlhým rukávom - čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?