Dievčenská zatepľovacia vesta so syntetickou výplňou - ružová

Dievčenská zatepľovacia vesta so syntetickou výplňou - ružová

Dievčenská zatepľovacia vesta so syntetickou výplňou - ružová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dievčenská zatepľovacia vesta so syntetickou výplňou - ružová - popis produktu

Dievčenská zatepľovacia vesta s kapucňou má nízku objemovú hmotnosť a ľahkú výplň, preto je ideálnou voľbou na každodenné a športové aktivity v teplejších alebo zamračených dňoch v prechodnom období. Nielenže chráni pred chladom, ale dokonale sa hodí aj ako element vrstveného oblečenia. Dá sa jednoducho zložiť a uskladniť, a preto je pohodlným a praktickým riešením do rôznych poveternostných podmienok. Produkt má strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave, a štandardnú dĺžku, ktorá siaha po boky. Prečítajte si: Ako si správne vybrať prechodnú bundu? Príručka: Ako prať páperovú bundu? Dievčenská zatepľovacia vesta so syntetickou výplňou Dievčenská vesta so syntetickou výplňou, ktorá je odolnejšia a ľahšie sa čistí ako prírodné páperie. Aj keď má kontakt s vlhkosťou, dlhšie si zachováva svoje izolačné vlastnosti a oveľa rýchlejšie schne. Navyše si nevyžaduje zložitý proces prania a sušenia. Funkčné riešenia poskytujúce maximálne pohodlie: hydrofóbny impregnačný povlak Hydrofóbna impregnačná vrstva pokrýva vonkajšiu vrstvu materiálu a chráni ju pred absorpciou vody. Povlak spôsobuje, že vlhkosť sa zhromažďuje na povrchu tkaniny alebo úpletu a potom voľne steká. Spoľahlivé prvky: pohodlná kapucňa, vysoký golier na ochranu krku Dievčenská zatepľovacia vesta s kapucňou má integrovanú kapucňu bez možnosti nastavenia. Krk chráni vysoký golier, ktorý ešte viac chráni pred chladom a vetrom. Na bokoch sú 2 otvorené vrecká. Dievčenská zatepľovacia vesta sa zapína na jednocestný hlavný zips s vnútornou vetroodolnou légou, ktorá znižuje prenikanie chladu do vnútra bundy. Prešívaná dievčenská vesta - VLASTNOSTI: strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu ponúkane veľkosti: 122-164 štandardný strih s dĺžkou po boky polyesterová, hladká podšívka hydrofóbna impregnácia vonkajšieho materiálu znižuje absorpciu vlhkosti integrovaná kapucňa bez regulácie vysoký golier 2 otvorené bočné vrecká jednocestný hlavný zips prekrytý vnútornou vetroodolnou légou syntetická výplň poskytuje dostatočné izolačné vlastnosti aj vo vlhkých podmienkach   PARAMETRE: Vyplň: 100% polyester

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dievčenské bundy, vyrába ho značka 4F JUNIOR, farebná verzia je ružová, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je určený female.

Dievčenská zatepľovacia vesta so syntetickou výplňou - ružová - parametre produktu

Farbaružová
Určeniefemale
KategóriaBundy, Vesty, Dievčenské bundy
Značka4F JUNIOR
Farbaružová
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dievčenská zatepľovacia vesta so syntetickou výplňou - ružová - história ceny a dostupnosti

Dievčenská zatepľovacia vesta so syntetickou výplňou - ružová - ďalšie zaujímavé produkty

Dievčenská zatepľovacia vesta so syntetickou výplňou - ružová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?