DeWALT DCG405FN - Bezuhlíková uhlová brúska 18 V

DeWALT DCG405FN - Bezuhlíková uhlová brúska 18 V

DeWALT DCG405FN - Bezuhlíková uhlová brúska 18 V

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DeWALT DCG405FN - Bezuhlíková uhlová brúska 18 V - popis produktu

DeWALT DCG405FN AKU bezuhlíková uhlová brúska 18 V s plochou prevodovou hlavou, ktorá umožňuje prácu aj v menších stiesnených priestoroch.Obsahuje elektronickú brzdu, ktorá rýchlo zastaví kotúč, keď sa uvoľní spúšť a elektronickú spojku, ktorá znižuje spätný ráz v prípade zastavenia alebo zovretia brúsky.Gumová výplň poskytuje lepšiu priľnavosť a pohodlie.Funkcia pozvoľného štartu umožňuje pomalé zvyšovanie otáčok a tým sa zabráni trhnutiu pri štarte.Zároveň sieťové kryty obmedzujú nasávanie prachu cez motor. - priemer kotúča: 125 mm- napätie akumulátora: 18 V- hmotnosť: 1,8 kg- typ akumulátora: Li-Ion- kapacita akumulátora: bez akumulátora- otáčky naprázdno: 9000 min- dĺžka: 310 mm Balenie zahŕňa: - bočná rukoväť- kryt nastaviteľný bez použitia iného náradia- kľúč na kotúč Zariadenie je dodávané bez akumulátora a nabíjačky!

Produkt DeWALT DCG405FN - Bezuhlíková uhlová brúska 18 V patrí do skupiny produktov Elektrické náradie od značky Dewalt v ponuke e-shopu eFarby.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Aku náradie, patrí pod značku Dewalt v ponuke e-shopu eFarby.sk.

Produkt DeWALT DCG405FN - Bezuhlíková uhlová brúska 18 V je možné nájsť medzi produktmi v skupine Uhlové brúsky od značky Dewalt, nájdete ho u predajcu eFarby.sk.

DeWALT DCG405FN - Bezuhlíková uhlová brúska 18 V - parametre produktu

DeWALT DCG405FN - Bezuhlíková uhlová brúska 18 V - história ceny a dostupnosti

DeWALT DCG405FN - Bezuhlíková uhlová brúska 18 V - ďalšie zaujímavé produkty

DeWALT DCG405FN - Bezuhlíková uhlová brúska 18 V - ako nakúpiť najvýhodnejšie?