Detský regál so zásuvkou MIRUM zelený/biely

Detský regál so zásuvkou MIRUM zelený/biely

Detský regál so zásuvkou MIRUM zelený/biely

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detský regál so zásuvkou MIRUM zelený/biely - popis produktu

Doprajte si na chvíľku vímanie detskými očami. Akú by ste si priali izbičku? Páčilo by sa vám, keby jeho súčasťou bola rozprávková chalúpka? Určite áno! Sebe už to bohužiaľ dopriať nemôžete ale svojim ratolestiam môžete splniť prianie pomocou detského regálu so zásuvkou MIRUM! Je totiž krytý strieškou. Navyše dvierka od vrchnej police majú malé roztomilé okienko. Môžete do neho svoje ratolesti ukryť svietiacu hračku či lampu na baterky, aby mala dojem, že sa vo vnútri skrýva obydlie nejakého škriatka. V podobnom duchu môžete nadekorovať aj zvyšné dve otvorené police. Zásuvka je potom ideálna pre tajomstvo, čo chce vaše dieťatko skryť pred svetom, alebo na oblečení či zošity. Popustite uzdu svojej fantázii! Regál je vyrobený z odolného materiálu, ktorý navyše zaručuje bezpečnosť používania. Jedná sa o 16 mm lamino dosku s bielym a zeleným lakom, ktorá vám vydrží doma celú večnosť, navyše je cenovo dostupná, teda sa skvele hodí na vybavenie detskej izby, pretože vkus vašej ratolesti sa bude časom meniť. Navyše vďaka patentovaným spojom panelov, talianskym pántom a špeciálnemu kovaniu nábytok unesie až 120 kg, vaše deti môžu striešku využiť ako preliezačku bez toho, aby ste sa obávali, že sa nábytok zosype. No nie je to splnený detský sen? Tento produkt je súčasťou celej série MIRUM, ktorá zachováva obdobný design. Kúpte svojim deťom celú rozprávkovú ulicu v podobe nábytku pomocou regálu v tvare domčeka MIRUM, komody v tvare domčeka MIRUM, skrine v tvare domčeka MIRUM, otvoreného regálu MIRUM alebo kontajnera na kolieskach MIRUM. Pri kúpe všetkých kusov budete mať kompletný úložný priestor pre detskú izbu! Špecifikácia produktu: Odolný materiál Police ideálne na umiestnenie hračiek Ideálne pre chlapcov Priestranná zásuvka na oblečenie Možnosť dokúpiť ďalšie kusy zo sady MIRUM 16 mm hrubá lamino doska ABS hrany Okienko s funkciou kľučky z MDF Série: Nábytek MIRUM, Materiál: Dřevo, Materiál nohou: Lakovaný plast, Povrchová úprava: Mat, Tvar: Přímé, Typ: Kombinace, Typ pantů: 47 cm, Záruka bezpečnosti REACH: 152 cm, Zavírání zásuvky: Kulička s plným prodloužením (GTV), Hloubka: Konzervované s nastavením ve třech rovinách (GTV), Šířka: Lakovaný plast, Výška: Ano

Produkt Detský regál so zásuvkou MIRUM zelený/biely patrí do skupiny produktov Detské regály od značky KONSIMO, farebné prevedenie je biela, nájdete ho u predajcu HouseLand.sk.

Detský regál so zásuvkou MIRUM zelený/biely - parametre produktu

Farbabiela
KategóriaZelenina, Regály, Zásuvky, Detské regály
ZnačkaKONSIMO
Farbabiela
E-shopHouseLand.sk

Detský regál so zásuvkou MIRUM zelený/biely - história ceny a dostupnosti

Detský regál so zásuvkou MIRUM zelený/biely - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Detský regál so zásuvkou MIRUM zelený/biely - ďalšie zaujímavé produkty

Detský regál so zásuvkou MIRUM zelený/biely - ako nakúpiť najvýhodnejšie?