Detský organický olej po opaľovaní pre citlivú pleť Baby & Family Wooden Spoon 10ml vzorka

Detský organický olej po opaľovaní pre citlivú pleť Baby & Family Wooden Spoon 10ml vzorka

Detský organický olej po opaľovaní pre citlivú pleť Baby & Family Wooden Spoon 10ml vzorka

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detský organický olej po opaľovaní pre citlivú pleť Baby & Family Wooden Spoon 10ml vzorka - popis produktu

Detský organický olej po opaľovaní pre citlivú pleť Baby & Family Wooden Spoon 10ml vzorka Olej po opaľovaní Baby & Family je určený najmä deťom, ale aj dospelým s veľmi citlivou pokožkou. Vďaka obsahu kokosového, mandľového, makadamového a jojobového oleja poskytuje pokožke jemnú starostlivosť po pobyte na slnku. Doprajte ho svojmu dieťatku, je dostupný v 10ml vzorke na vyskúšanie pred kúpou plného produktu.   Benefity organického oleja po opaľovaní: zmäkčuje pokožku, hĺbkovo hydratuje, regeneruje pokožku, vyživuje, upokojuje. Tento produkt nemá UV ochranu. Keď sa vystavujete slnku, používajte vhodnú ochranu pred slnkom s vhodným SPF faktorom.  Produkt predstavuje vzorku oleja, ktorý nájdete na tomto odkaze Detský organický olej po opaľovaní Baby & Family WoodenSpoon 100ml. Použitie: Po pobyte na slnku, pokožku najskôr osprchujte a následne olej naneste masážnymi pohybmi na miesta vystavené slnečnému žiareniu. Masírujte dovtedy, kým ho pokožka úplne neabsorbuje. V prípade veľmi začervenanej pokožky, naneste väčšie množstvo oleja. Výrobok nemá ochranu pred UV žiarením, preto sa nevystavujte pobytu na slnku bez výrobkov s ochranným faktorom proti UVA a UVB žiareniu. 100% prírodný pôvod celku.100% všetkých ingrediencií pochádza z ekologického poľnohospodárstva. COSMOS ORGANIC certifikovaný spoločnosťou Ecocert Greenlife podľa normy COSMOS.

Tento produkt nájdete v skupine Pleťové oleje od značky WoodenSpoon, nájdete ho u predajcu Bioruza.sk.

Detský organický olej po opaľovaní pre citlivú pleť Baby & Family Wooden Spoon 10ml vzorka - parametre produktu

Detský organický olej po opaľovaní pre citlivú pleť Baby & Family Wooden Spoon 10ml vzorka - história ceny a dostupnosti

Detský organický olej po opaľovaní pre citlivú pleť Baby & Family Wooden Spoon 10ml vzorka - ďalšie zaujímavé produkty

Detský organický olej po opaľovaní pre citlivú pleť Baby & Family Wooden Spoon 10ml vzorka - ako nakúpiť najvýhodnejšie?