Detský balzam na pery a líca WoodenSpoon 15 ml #9557985

Detský balzam na pery a líca WoodenSpoon 15 ml #9557985

Detský balzam na pery a líca WoodenSpoon 15 ml #9557985

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detský balzam na pery a líca WoodenSpoon 15 ml - popis produktu

Detský balzam na pery a líca WoodenSpoon 15 ml V chladných mesiacoch potrebuje jemná pokožka dieťaťa extra výživu. Rozdiel v teplotách vonku a doma môže spôsobiť, že pokožka dieťaťa bude citlivá, červená a omrznutá. Tento balzam sme vytvorili špeciálne na zimu, keď je potrebné pokožku chrániť, obnovovať a hĺbkovo vyživovať. Kúzelnou zložkou tohto produktu je včelí vosk, ktorý na tvári vytvára ochranný film, ktorý funguje ako štít proti vetru a chladu. V kombinácii so silnými olejmi zo sladkých mandlí a marhúľ zostane detská pokožka dlho hydratovaná a upokojená. Krém obsahuje iba prírodné ingrediencie prvotriednej kvality. Výrobok vyhovuje najnovším požiadavkám EÚ a má externé odborné hodnotenie jeho bezpečnosti a účinnosti. Tento produkt neobsahuje chemikálie, ropné deriváty, konzervačné látky, GMO a syntetické prísady. Aplikácia: Naneste do dlaní malé množstvo balzamu a masážnymi pohybmi vmasírujte do pokožky na lícach a perách.  Zloženie:  Olea europea (Olive) fruit oil*; Cocos nucifera (Coconut) oil*; Cera alba* (Beeswax); Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil*; Prunus armeniaca kernel (Apricot) oil*; Tocopherol (Vit. E) *Certified organic ingredients

Produkt Detský balzam na pery a líca WoodenSpoon 15 ml #9557985 patrí do skupiny produktov Balzamy na pery od značky WoodenSpoon, nájdete ho u predajcu Najlekaren.eu.

Detský balzam na pery a líca WoodenSpoon 15 ml - parametre produktu

Objem15g
Typ pokožkydetská
VianocePre deti
Konzistenciabalzam
KategóriaBalzamy, Balzamy na pery, Dermokozmetika
ZnačkaWoodenSpoon
E-shopNajlekaren.eu

Detský balzam na pery a líca WoodenSpoon 15 ml - história ceny a dostupnosti

Detský balzam na pery a líca WoodenSpoon 15 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Detský balzam na pery a líca WoodenSpoon 15 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?