Detské polo tričko #1264329

Detské polo tričko #1264329

Detské polo tričko #1264329

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 5,59 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detské polo tričko - popis produktu

Polo tričko je veľmi obľúbená športová alternatíva trička a košele v jednom. Detské polo tričko je veľmi pohodlné vďaka úpletovému materiálu. Zmes bavlny a polyesteru je spracovaná technológiou DRYBLEND®, ktorá zaisťuje schopnosť odvádzať vlhkosť. Deti zostávajú pohodlne v suchu celý deň. Materiál je príjemne mäkký a jeho výhodou je aj znížená tvorba žmolkov. Polo tričko má krátke rukávy, golier a légu s 2 gombíkmi.Materiál: 50% bavlna, 50% polyester. Gramáž: 203 g/m² (biela farba 198 g/m²). Výber zo 6 farieb a 4 veľkostí.Detské polo tričkoMäkký úpletPohodlné a príjemné nosenieOdvádza vlhkosť – deti zostávajú v suchuZnížená tvorba žmolkovGolierZapínanie na 2 gombíkyKrátke rukávyVýber farieb

Produkt Detské polo tričko #1264329 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Polo tričká, vyrába ho značka Astoreo, v ponuke predajcu Astoreo.sk.

Detské polo tričko - parametre produktu

Detské polo tričko - história ceny a dostupnosti

Detské polo tričko - ďalšie zaujímavé produkty

Detské polo tričko - ako nakúpiť najvýhodnejšie?