Detská postieľka Vasilans, masív borovica #9242343

Detská postieľka Vasilans, masív borovica #9242343

Detská postieľka Vasilans, masív borovica #9242343

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detská postieľka Vasilans, masív borovica - popis produktu

Detská postieľka Detská postieľka Vasilans, masív borovica:Hranatá postieľka pre bábätko Nejlevnejsinabytek.cz zaistí vášmu bábätku bezpečné a pohodlné miesto na spanie. Bola vybavená kvalitným regulovateľným roštom, ktorý sa nastavuje do rôznych výškových polôh. Zaiste oceníte možnosť vybratia priečok, čím je umožnené vášmu dieťaťu kedykoľvek opustiť postieľku. Svojim dizajnom poteší predovšetkým chlapcov. Určite si ju obľúbi každé dievčatko. Svojim dizajnom poteší dievčatká aj chlapcov. Postieľke bude vyhovovať matrac s rozmermi 120 × 60 cm. Matrac nie je súčasťou, ten je potrebné dokúpiť zvlášť. V balení sa okrem samotnej detskej postieľky nachádza aj rošt. Postieľka pre deti je vhodná pre ratolesti s maximálnou hmotnosťou 17 kg. Bude vhodným spoločníkom od samotného narodenia. Hlavné prednosti detskej postieľky Detská postieľka Vasilans, masív borovica Hranatá detská postieľka Nejlevnejsinabytek.cz dopraje vášmu bábätku pohodlie pri spaní Možnosť polohovania roštu do rôznych výškových polôh S vyberateľnými priečkami Deti sa v nej pekne vyspia už od narodenia Medzi výbavu patrí rošt Postieľka pre rozmery matraca 120 × 60 cm Balenie nezahŕňa matrac Maximálna nosnosť postieľky je 17 kg Farba detskej postieľky je hnedá Rozmery: 80 × 128 × 65 cm (vך×d)

Tento produkt sa nachádza v kategórii Detské postieľky, vyrába ho značka Nejlevnejsinabytek.cz, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Detská postieľka Vasilans, masív borovica - parametre produktu

Detská postieľka Vasilans, masív borovica - história ceny a dostupnosti

Detská postieľka Vasilans, masív borovica - ďalšie zaujímavé produkty

Detská postieľka Vasilans, masív borovica - ako nakúpiť najvýhodnejšie?