Detská otočná stolička Halmar DINGO zelená-čierna

Detská otočná stolička Halmar DINGO zelená-čierna

Detská otočná stolička Halmar DINGO zelená-čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detská otočná stolička Halmar DINGO zelená-čierna - popis produktu

- základný mechanizmus - výšková nastaviteľnosť - priedušný operadlo - krásny dizajn - nosnosť do 80 kg Stolička sa dá výškovo polohovať, teda rastie s Vaším dieťaťom. K tejto stoličke sa náramne hodí rastúce písací stôl Collorido v zeleno-bielej farbe, k prehliadnutiu tu Priedušný operadlo zaručuje príjemné sedenie bez nadmerného potenia a vďaka svojmu tvarovaniu aj optimálne podopiera bedrá. Spôsob balenia: Stolička je dodávaná v krabici s hmotnosťou 7 kg a po rozbalení ju ľahko a rýchlo zložíte do použiteľného stavu. Zloženie stoličky Vám zaberie len 20 minút.   Detská stolička Dingo sa bude skvele vynímať v každej detskej izbičke. Pozrite sa aj na našej ponuku rastúcich písacích stolov, u ktorých sa táto stolička bude vynímať. Ponuka tu

Produkt Detská otočná stolička Halmar DINGO zelená-čierna patrí do skupiny produktov Kancelárske stoličky, patrí pod značku Halmar, nájdete ho v e-shope NejlevnejsiZbozi.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kancelárske kreslá od značky Halmar v ponuke e-shopu NejlevnejsiZbozi.sk.

Produkt Detská otočná stolička Halmar DINGO zelená-čierna patrí do skupiny produktov Detské stoličky, patrí pod značku Halmar, v ponuke predajcu NejlevnejsiZbozi.sk.

Detská otočná stolička Halmar DINGO zelená-čierna - parametre produktu

Detská otočná stolička Halmar DINGO zelená-čierna - história ceny a dostupnosti

Detská otočná stolička Halmar DINGO zelená-čierna - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Detská otočná stolička Halmar DINGO zelená-čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Detská otočná stolička Halmar DINGO zelená-čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?