Detská montessori posteľ CAROLINE #7197512

Detská montessori posteľ CAROLINE #7197512

Detská montessori posteľ CAROLINE #7197512

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detská montessori posteľ CAROLINE - popis produktu

Centrom detskej izbičky je posteľ. Bezpochyby je to nábytok, ktorý má byť pohodlný, praktický, ale mal by sa prispôsobiť fantázii vášho drobca. Posteľ CAROLINE taká naozaj je. Tvar domčeka, na jednej strane okienko s policou a tiež strecha. Ružový záves, ktorý sa dá zrolovať, pridáva na dynamike tejto elegantnej, ale zároveň kúzelnej postele. Vyrobená je z borovicového masívu v kombinácii s MDF. Biele prevedenie sa jednoducho zakomponuje do izbičky. Bez závesu je vhodná aj pre chlapca. Aj chlapci predsa potrebujú svoj hrad! Farba:biela / ružová Materiál:masívna borovica / preglejka (rošt) Rozmery:šírka: 97 / 109 cmhĺbka: 208 cmvýška: 190 cm výška po rošt: 35,5 cm rozmer lôžka: 90 x 200 cm Nosnosť:90 kg Hmotnosť:67 kg Dodávané v demonte.,Centrom detskej izbičky je posteľ. Bezpochyby je to nábytok, ktorý má byť pohodlný, praktický, ale mal by sa prispôsobiť fantázii vášho drobca. Posteľ CAROLINE taká naozaj je. Tvar domčeka, na jednej strane okienko s policou a tiež strecha. Ružový záves, ktorý sa dá zrolovať, pridáva na dynamike tejto elegantnej, ale zároveň kúzelnej postele. Vyrobená je z borovicového masívu v kombinácii s MDF. Biele prevedenie sa jednoducho zakomponuje do izbičky. Bez závesu je vhodná aj pre chlapca. Aj chlapci predsa potrebujú svoj hrad! Farba:biela / ružová Materiál:masívna borovica / preglejka (rošt) Rozmery:šírka: 97 / 109 cmhĺbka: 208 cmvýška: 190 cm výška po rošt: 35,5 cm rozmer lôžka: 90 x 200 cm Nosnosť:90 kg Hmotnosť:67 kg Dodávané v demonte.

Produkt Detská montessori posteľ CAROLINE #7197512 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detské postele od značky Kondela, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Detská montessori posteľ CAROLINE - parametre produktu

Detská montessori posteľ CAROLINE - história ceny a dostupnosti

Detská montessori posteľ CAROLINE - ďalšie zaujímavé produkty

Detská montessori posteľ CAROLINE - ako nakúpiť najvýhodnejšie?