Detská modulárna skriňa BIARO Tempo Kondela

Detská modulárna skriňa BIARO Tempo Kondela

Detská modulárna skriňa BIARO Tempo Kondela

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 27,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detská modulárna skriňa BIARO Tempo Kondela - popis produktu

Detská skriňa ATREA je jedinečná v tom, že je modulárny a môžete ju zmontovať podľa potreby. Dokonca aj jej police si môžete navrhnúť a poskladať podľa toho, ako práve potrebujete. Modulárna skriňa tvorí kovová konštrukcia s plastovými úložnými boxy a boxy so závesným systémom. Nosnosť každého boxu predstavuje 5 kg, ale boxy treba rovnomerne zaťažovať, aby nedochádzalo k ich znehodnoteniu. Skriňa má šedú farbu a dvierka boxov sú doplnené milým pohádkovýmpotiskem. Farba:sivá / detský vzor Materiál:konštrukcia: kovbox: plastspojovacie prvky: ABS plast Rozmery:šírka: 75 cmhĺbka: 37 cmvýška: 11 cm Nosnosť boxu:5 kg Hmotnosť:6,7 kg Dodávané v demonte. Rýchla montáž, ľahká údržba:- Montáž trvá iba niekoľko minút. Rovnako rýchlo skriňa demontujete.- Modulárny skriňa je ideálny aj počas výletov či pri častom sťahovaní.- Najprv zmontujte spodnú časť skrine.- Potom pridajte bočné panely, nakoniec vrchná časť prvého poschodia.- Postupujte rovnako, kým nezložíte celú skriňu.- Kovový rám sa spája pomocou spojovacích plastových častí.- V konštrukcii je zabudovaný magnet, ktorý zabezpečuje, že sa dvierka políc samy neotvárajú.- Police sa ľahko čistí.- Plast je veľmi silný a odolný voči mechanickému poškodeniu.

Tento produkt nájdete v skupine Detské skrine, patrí značke Kondela, vo farbe Viacfarebne, z materiálu ABS, nájdete ho v e-shope Inpostele.sk.

Detská modulárna skriňa BIARO Tempo Kondela - parametre produktu

FARBASivá
FARBAViacfarebné
ŠTÝLModerný
ŠTÝLDetský
MATERIÁLKov
MATERIÁLPlast
MATERIÁLABS
VÝŠKA111 cm
HMOTNOSŤ6,7 kg
HĹBKA37 cm
NOSNOSŤ5 kg
TYP SKRINEVešiaková
TYP SKRINEPolicová
TYP SKRINEZávesná
ŠÍRKA75 cm
OBSAH SETU1x šatníková tyč
OBSAH SETU4x úložný box
Hmotnosť6700.000g
KategóriaSkrine, Detské skrine
ZnačkaKondela
FarbaViacfarebne
MateriálABS
E-shopInpostele.sk

Detská modulárna skriňa BIARO Tempo Kondela - história ceny a dostupnosti

Detská modulárna skriňa BIARO Tempo Kondela - ďalšie zaujímavé produkty

Detská modulárna skriňa BIARO Tempo Kondela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?