Detská bambusová zubná kefka KUMPAN

Detská bambusová zubná kefka KUMPAN

Detská bambusová zubná kefka KUMPAN

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detská bambusová zubná kefka KUMPAN - popis produktu

Bambusová kefka pre deti bola vyrobená s maximálnym ohľadom na životné prostredie. Má veľmi originálny dizajn a v každej kúpeľni sa skvele vyníma. Telo kefky je vyrobené z bambusu, farbené organickými farbami a opatrené mäkkými štetinami, ktoré nedráždia ďasná. Kvalitné americké štetiny DuPont majú špeciálnu dĺžku vhodnú pre deti. Kefka je prírodná a po použití ju môžete vrátiť späť do prírody, pretože je plne kompostovateľná. Kúpou bambusovej kefky prispejte aj vy k zníženiu výroby a spotreby plastových produktov.Rozmery: 18 x 4 x 2 cm.Zubná kefka pre detiPrírodná, vyrobená z bambusuOrganické farbyKvalitné štetiny DuPont v dĺžke prispôsobenej deťomŠetrná k ďasnámECO-FriendlyKompostovateľnáŠetrí prírodu

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zubné kefky, patrí pod značku Kumpan.

Produkt Detská bambusová zubná kefka KUMPAN je možné nájsť medzi produktmi v skupine Ústna hygiena, patrí značke Kumpan.

Detská bambusová zubná kefka KUMPAN - parametre produktu

Detská bambusová zubná kefka KUMPAN - história ceny a dostupnosti

Detská bambusová zubná kefka KUMPAN - ďalšie zaujímavé produkty

Detská bambusová zubná kefka KUMPAN - ako nakúpiť najvýhodnejšie?