DERMACOL True Colour Lipliner No.05 2 g

DERMACOL True Colour Lipliner No.05 2 g

DERMACOL True Colour Lipliner No.05 2 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DERMACOL True Colour Lipliner No.05 2 g - popis produktu

Kontúrovacia ceruzka DERMACOL True Colour Lipliner No.05 2 g:Kontúrovacia ceruzka na pery Dermacol True Color Lipliner obsahuje vysoké množstvo farebných pigmentov. Stačí jedna aplikácia a obrysy vašich pier budú nádherne vytvarované. Kontúrovacia ceruzka na pery Dermacol True Color Lipliner No.05 s obsahom 2 g obsahuje vysoké množstvo farebných pigmentov. Stačí jedna aplikácia a obrysy vašich pier budú nádherne vytvarované. Textúra je krémová a dlhotrvajúca. Ľahko a presne vykreslíte líniu pier, ktorá na perách zostane naozaj dlho a bude nádhernou ozdobou vášho rúžu. Ceruzka navyše udrží rúž na svojom mieste. Jej stabilitu si môžete overiť aj v extrémne vysokých teplotách – odoláva až do 50 °C. Skvelý pomocník každej ženy pre zmyselné a plné pery. Kľúčové vlastnosti kontúrovacej ceruzky DERMACOL True Colour Lipliner No.05Vysoké množstvo intenzívnych farebných pigmentovPre krásne vytvarovanie obrysov pierKrémová a dlhotrvajúca textúraUdrží rúž na svojom mieste po dlhú dobuOdoláva aj extrémne vysokým teplotám – max. do 50 °CVýsledkom sú plné a zmyselné peryOdtieň:No.05Použitie:Ceruzkou obkreslite pery a potom aplikujte rúž. S ceruzkou môžete aj vykresliť celé pery. Ak si prajete získať trvalejší výsledok, naneste na nalíčené pery fixačný púder a pery následne otlačte do papierového obrúska. Potom znovu naneste kontúrovaciu ceruzku aj rúž.Zloženie:METHYL TRIMETHICONE, POLYETHYLENE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, OCTYLDODECANOL, OZOKERITE, TALC, ACRYLATES/DIMETHICONE COPOLYMER, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, CI 77499, CI 77510, CABON BLACK (NANO).

Produkt DERMACOL True Colour Lipliner No.05 2 g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Ceruzky na pery od značky DERMACOL, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

DERMACOL True Colour Lipliner No.05 2 g - parametre produktu

KategóriaCeruzky na pery
ZnačkaDERMACOL
E-shopAlza.sk

DERMACOL True Colour Lipliner No.05 2 g - história ceny a dostupnosti

DERMACOL True Colour Lipliner No.05 2 g - ďalšie zaujímavé produkty

DERMACOL True Colour Lipliner No.05 2 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?