DERMACOL Tónovací krém 2v1 - Natural 30 ml

DERMACOL Tónovací krém 2v1 - Natural 30 ml

DERMACOL Tónovací krém 2v1 - Natural 30 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DERMACOL Tónovací krém 2v1 - Natural 30 ml - popis produktu

BB krém DERMACOL Tónovací krém 2v1 - Natural 30 ml:Dokonale zjednotená pleť bez viditeľných chýb? Vyskúšajte make-up Toning Cream 2 v 1 Natural od popredného výrobcu kozmetiky Dermacol. Ľahko roztierateľný Toning Cream s nižšou krycou schopnosťou je spojením hydratačného krému a make-upu v jednom a vytvára dokonale prirodzený vzhľad pleti. Vďaka obsahu panthenolu vašu pleť ochráni, zjednotí jej farbu a dodá jej potrebnú hydratáciu. Tekutý make-up Dermacol je vhodný pre všetky typy pleti.Kľúčové vlastnosti mejkapu Dermacol Toning Cream 2 v 1 NaturalHydratačný krém a make-up v jednomHypoalergénnyNižšia krycia schopnosť pre prirodzený vzhľad pletiĽahko roztierateľný a dokonale vstrebateľnýMake up Dermacol je vhodný pre všetky typy pletiObsahuje panthenol pre optimálnu hydratáciu pletiObjem 30 mlZloženie:aqua, paraffinum liquidum, isopropyl myristate, stearic acid, palmitic acid, caprylic/capric triglyceride, talc, propylene glycol, hydrogenated vegetable glycerides, acrylates copolymer, sodium hyaluronate, panthenol, tocopheryl acetate, peg-8 stearate, triethanolamine, sucrose laurate, alcohol, cera alba, peg-40 stearate, cetyl alcohol, dimethicone, disodium edta, citric acid, phenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben, ethylhexylglycerin, parfum, CL77891, CL77492, CL77491, CL77499 

Produkt DERMACOL Tónovací krém 2v1 - Natural 30 ml patrí do skupiny produktov Pleťové krémy, je v ponuke značky DERMACOL v ponuke e-shopu Alza.sk.

DERMACOL Tónovací krém 2v1 - Natural 30 ml - parametre produktu

KategóriaKrémy, Pleťové krémy
ZnačkaDERMACOL
E-shopAlza.sk

DERMACOL Tónovací krém 2v1 - Natural 30 ml - história ceny a dostupnosti

DERMACOL Tónovací krém 2v1 - Natural 30 ml - ďalšie zaujímavé produkty

DERMACOL Tónovací krém 2v1 - Natural 30 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?