DERMACOL Pure 3D Absolute White č. 02 11 ml

DERMACOL Pure 3D Absolute White č. 02 11 ml

DERMACOL Pure 3D Absolute White č. 02 11 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DERMACOL Pure 3D Absolute White č. 02 11 ml - popis produktu

Lak na nechty DERMACOL Pure 3D Absolute White č. 02 11 ml:Nie je vám ľahostajná úprava vašich nechtov? Lak na nechty DERMACOL sa vám určite zapáči. Ak sa nechcete každý deň zaoberať opravou olúpaného laku, predstavuje pre vás tento variant s dlhotrvajúcim efektom vhodnú voľbu. Gélové nechty nemusia vyhovovať každému. Ak máte strach zo zničenia vašich nechtov, môžete vyskúšať tento produkt, ktorý má efekt podobný gélovým nechtom. Klasický lak na nechty, ktorého textúra je lesklý DERMACOL sa hodí na každú príležitosť, či už ide o niečo konkrétne, alebo len tak pre radosť. Hlavné vlastnosti laku na nechty DERMACOL Pure 3D Absolute White č. 02 11 ml Gélový lak na nechty DERMACOL Farba laku na nechty DERMACOL je biela Dlhotrvajúci efekt Lak na nehty DERMACOL je vyrobený s objemom 11 ml

Produkt DERMACOL Pure 3D Absolute White č. 02 11 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Laky na nechty, patrí značke DERMACOL, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

DERMACOL Pure 3D Absolute White č. 02 11 ml - parametre produktu

KategóriaLaky na nechty
ZnačkaDERMACOL
E-shopAlza.sk

DERMACOL Pure 3D Absolute White č. 02 11 ml - história ceny a dostupnosti

DERMACOL Pure 3D Absolute White č. 02 11 ml - ďalšie zaujímavé produkty

DERMACOL Pure 3D Absolute White č. 02 11 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?