DERMACOL Pearl energy make-up base 20 ml

DERMACOL Pearl energy make-up base 20 ml

DERMACOL Pearl energy make-up base 20 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DERMACOL Pearl energy make-up base 20 ml - popis produktu

Podkladová báza DERMACOL Pearl energy make-up base 20 ml:Chcete, aby vaše líčenie vydržalo čo najdlhšie? Potom by sa práve vám mohla hodiť podkladová báza DERMACOL, ktorá má schopnosť pripraviť pleť na aplikáciu ďalších kozmetických produktov. Aplikovať ju môžete vďaka praktickej pumpičke. Podkladovú bázu DERMACOL môžete použiť na akýkoľvek typ pleti. Pleť zjednotí a predĺži trvanlivosť make-upu. Hypoalergénne účinky a dermatologické testovanie zaručia, že bude vyhovovať aj citlivým jedincom. Kľúčové prednosti podkladovej bázy DERMACOL Pearl energy make-up base 20 ml Podkladová báza DERMACOL predĺži výdrž vášho líčenia Dá sa použiť na všetky typy pleti Účinok podkladovej bázy je vyhladzujúci, rozjasňujúci a proti vráskam Podkladová báza DERMACOL patrí medzi dermo produkty S objemom 20 ml

Produkt DERMACOL Pearl energy make-up base 20 ml patrí do skupiny produktov Líčenie tváre, je v ponuke značky DERMACOL v ponuke e-shopu Alza.sk.

DERMACOL Pearl energy make-up base 20 ml - parametre produktu

KategóriaLíčenie tváre
ZnačkaDERMACOL
E-shopAlza.sk

DERMACOL Pearl energy make-up base 20 ml - história ceny a dostupnosti

DERMACOL Pearl energy make-up base 20 ml - ďalšie zaujímavé produkty

DERMACOL Pearl energy make-up base 20 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?