Dermacol Obojstranné kozmetické zrkadlo

Dermacol Obojstranné kozmetické zrkadlo

Dermacol Obojstranné kozmetické zrkadlo

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dermacol Obojstranné kozmetické zrkadlo - popis produktu

Luxusné obojstranné kozmetické zrkadlo je nenahraditeľným pomocníkom do každej kúpeľne. Naklápacie zrkadlo má rám z kovu a vďaka chrómu pôsobí naozaj honosne. 5-násobné zväčšenie zrkadla vám uľahčí líčenie, prípadne holenie, je tiež ideálne na kozmetické účely a čistenie tváre. Uhol sklonu zrkadla je plynule nastaviteľný Rozmery: 33 x 20 x 12 cm Priemer zrkadla: 19 cm Materiál: pochrómovaná oceľ,  sklo Farba: strieborná

Tento produkt nájdete v skupine Kozmetické zrkadlá od značky DERMACOL v ponuke e-shopu Dermacol.sk.

Dermacol Obojstranné kozmetické zrkadlo - parametre produktu

PoužitíVšeobecný návod na údržbu kovových výrobkov Povrch pochrómovaných výrobkov a výrobkov z nehrdzavejúcej ocele vyžaduje pravidelné čistenie. Kúpeľňové doplnky je možné čistiť horúcou vodou s prostriedkom na umývanie riadu (saponátu). Následne ho stačí preleštiť jemnou handričkou a vytrieť do sucha. Najlepším spôsobom na odstránenie silnejšieho znečistenia, napr. vodného kameňa, je použitie octu. Roztok by mal pôsobiť cca 15 – 20 minút. Po aplikácii je nutné výrobok poriadne opláchnuť čistou vodou. Na plochy výrobkov z nehrdzavejúcej ocele leštenej do vysokého lesku je nutné používať bezchlórové prostriedky, napr. na čistenie skla.
KategóriaKúpeľne, Zrkadlá, Kozmetické zrkadlá
ZnačkaDERMACOL
E-shopDermacol.sk

Dermacol Obojstranné kozmetické zrkadlo - história ceny a dostupnosti

Dermacol Obojstranné kozmetické zrkadlo - ďalšie zaujímavé produkty

Dermacol Obojstranné kozmetické zrkadlo - ako nakúpiť najvýhodnejšie?