DERMACOL Dlhotrvajúci lak na nechty 5 Days Stay č.07 Tea Rose 11 ml

DERMACOL Dlhotrvajúci lak na nechty 5 Days Stay č.07 Tea Rose 11 ml

DERMACOL Dlhotrvajúci lak na nechty 5 Days Stay č.07 Tea Rose 11 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DERMACOL Dlhotrvajúci lak na nechty 5 Days Stay č.07 Tea Rose 11 ml - popis produktu

Lak na nechty DERMACOL Dlhotrvajúci lak na nechty 5 Days Stay č.07 Tea Rose 11 ml:Lak na nechty od značky Dermacol 5 Days Stay vydrží neuveriteľných 5 dní bez nutnosti použiť podlak či ochranný nadlak. Neolupuje sa, nebledne a po celý čas nestráca krásny lesk.Objavte dlhotrvajúce laky na nechty od značky Dermacol 5 Days Stay, ktoré vydržia až neuveriteľných 5 dní. Jedinečná textúra skvele priľne a na nechte vytvorí odolný a pevný film proti oderu a olupovaniu. Seba i svoje okolie očaríte krásnym leskom, ktorý sa po celý čas nestráca a farba vďaka UV filtru nevybledne. Úplne postačí aplikovať jednu vrstvu. Pre intenzívnejšiu farbu a predĺženie trvanlivosti zvoľte dve vrstvy. Lak na nechty si môžete zaobstarať v 25 odtieňoch, ktoré sa zaručene hodia na každú príležitosť!Kľúčové vlastnostidlhotrvajúci lak na nechty s výdržou po dobu až 5 dníbez nutnosti použitia bázy alebo ochranného nadlakupevný a odolný film proti oderu a olupovaniukrásny leskUV filter zabraňuje blednutiu a zožltnutiu farbyvhodné na každú príležitosťOdtieň: č.7 Tea RoseObjem: 11 ml 

Produkt DERMACOL Dlhotrvajúci lak na nechty 5 Days Stay č.07 Tea Rose 11 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Laky na nechty, patrí značke DERMACOL, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

DERMACOL Dlhotrvajúci lak na nechty 5 Days Stay č.07 Tea Rose 11 ml - parametre produktu

KategóriaLaky na nechty
ZnačkaDERMACOL
E-shopAlza.sk

DERMACOL Dlhotrvajúci lak na nechty 5 Days Stay č.07 Tea Rose 11 ml - história ceny a dostupnosti

DERMACOL Dlhotrvajúci lak na nechty 5 Days Stay č.07 Tea Rose 11 ml - ďalšie zaujímavé produkty

DERMACOL Dlhotrvajúci lak na nechty 5 Days Stay č.07 Tea Rose 11 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?