Dermacol Darčeková sada denná a nočná starostlivosť Gold Elixir

Dermacol Darčeková sada denná a nočná starostlivosť Gold Elixir

Dermacol Darčeková sada denná a nočná starostlivosť Gold Elixir

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dermacol Darčeková sada denná a nočná starostlivosť Gold Elixir - popis produktu

Darčeková sada denná a nočná starostlivosť Gold Elixir s českou kozmetikou Dermacol je určená pre starostlivosť o veľmi zrelú pleť pre ženy 50+. Obsiahnutý výťažok z kaviáru pomáha obnovovať a regenerovať bunkovú štruktúru pleti a spomaľuje jej starnutie. Set obsahuje:Denný omladzujúci krém s kaviárom Gold Elixir 50 ml. Obnovuje a regeneruje pleť, spomaľuje jej starnutie, zvyšuje elasticitu a spevňuje ju. Aplikujte ráno na dokonale očistenú pleť a starostlivo rozotrite.Nočný pleťový krém Gold Elixir 50 ml. Obnovuje a regeneruje pleť počas noci. Aplikujte večer na dokonale očistenú pleť a starostlivo rozotrite. Darčeková sada denná a nočná starostlivosť Gold ElixirStarostlivosť o veľmi zrelú pleť 50+S obsahom kaviáruObnovuje a regeneruje pleťSpomaľuje starnutie pletiPre všetky typy pletiOchranný faktor SPF 10

Produkt Dermacol Darčeková sada denná a nočná starostlivosť Gold Elixir je možné nájsť medzi produktmi v skupine Nočná starostlivosť, patrí pod značku DERMACOL.

Dermacol Darčeková sada denná a nočná starostlivosť Gold Elixir - parametre produktu

Dermacol Darčeková sada denná a nočná starostlivosť Gold Elixir - história ceny a dostupnosti

Dermacol Darčeková sada denná a nočná starostlivosť Gold Elixir - ďalšie zaujímavé produkty

Dermacol Darčeková sada denná a nočná starostlivosť Gold Elixir - ako nakúpiť najvýhodnejšie?