DEPAN nosová odsávačka hlienov na batérie 1ks

DEPAN nosová odsávačka hlienov na batérie 1ks

DEPAN nosová odsávačka hlienov na batérie 1ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DEPAN nosová odsávačka hlienov na batérie 1ks - popis produktu

Odsávačka hlienov na batérie, model 01002001.

Spôsob použitia: Výrobok sa používa podľa priloženého návodu. Cyklus prevádzky: 30 sekúnd činnosti, 2 minúty vypnuté.

Upozornenie: Pred použitím zariadenia si, prosím, pozorne prečítajte návod na použitie. Návod uschovajte, pretože obsahuje dôležité informácie. Nedovoľte deťom hrať sa so zariadením. Nie je to hračka. Zariadenie uschovávajte mimo dosahu detí, aby ste zabránili náhodnému prehltnutiu drobných dielov alebo vybavení. Zariadenie je určené na čistenie upchatého nosa. Nepoužívajte v ústach alebo ušiach dieťaťa. V prípade nahromadenia nadmerného množstva sekrétu (nádržka má objem okolo 4 ml) pred použitím zariadenie vyčistite. Pred a po každom použití zariadenie vždy dôkladne vyčistite a vysušte. Venujte pozornosť „Návodu na čistenie“. Nevkladajte silikónovú koncovku príliš hlboko do nosa. Nepoužívajte zariadenie u dieťaťa príliš dlho, stačí niekoľko sekúnd. Nepoužívajte zariadenie v prípade akéhokoľvek poranenia, príznakov zápalu alebo krvácania z nosa. V prípade infekcie, horúčky, podráždenia nosa či krvácania prerušte používanie prístroja a kontaktujte lekára. Zariadenie je určené iba na osobné použitie Silikónová koncovka je úžitkovou súčiastkou.´Modifikácia zariadenia nie je dovolená. Rozoberanie zariadenia je dovolené iba v súlade s návodom na použitie. Ak bude nasávacia sila počas používania slabnúť, vymeňte batérie.

Produkt DEPAN nosová odsávačka hlienov na batérie 1ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine Odsávačky hlienov, patrí značke eTabletka, nájdete ho u predajcu eTabletka.sk.

DEPAN nosová odsávačka hlienov na batérie 1ks - parametre produktu

DEPAN nosová odsávačka hlienov na batérie 1ks - história ceny a dostupnosti

DEPAN nosová odsávačka hlienov na batérie 1ks - ďalšie zaujímavé produkty

DEPAN nosová odsávačka hlienov na batérie 1ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?