Deoguard Bio Rosehip oil 30ml - Šípkový olej

Deoguard Bio Rosehip oil 30ml - Šípkový olej

Deoguard Bio Rosehip oil 30ml - Šípkový olej

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Deoguard Bio Rosehip oil 30ml - Šípkový olej - popis produktu

BIO šípkový olej na pokožku sa získava extrakciou pomocou oxidu uhličitého a tlaku pri teplote do 30 °C. Len za týchto vysoko moderných a šetrných podmienok sa v oleji zachovajú takmer všetky účinné látky.    Olej má veľmi sviežu, príjemnú vôňu a skutočne sýtu, červenkastú farbu. Obsahuje veľké množstvo karotenoidov, ktoré spomaľujú proces starnutia pokožky, ako aj nenasýtené mastné kyseliny (najmä linolovú a alfa-linolovú), vitamíny A, C a E, steroly a ďalšie antioxidanty. Tie zabezpečujú maximálnu starostlivosť, najmä o zrelú, citlivú alebo suchú pleť. Má mimoriadny účinok na zjednotenie tónu pleti, dokonale hydratuje a vyživuje. Má pozitívny vplyv na hojenie jaziev a iných nedokonalostí.    Použitie: Ráno a večer naneste malé množstvo na vopred vyčistenú a ľahko navlhčenú pleť.  Deoguard Filozofia spoločnosti je založená na konzistentnej kvalite a luxusných výrobkoch a maximálnej šetrnosti k životnému prostrediu. Preto sú výrobky Deoguard plné najčistejších prírodných zdrojov v podobe bylín, rastlinných olejov a tukov a tiež neobsahujú ropu a syntetické suroviny.

Produkt Deoguard Bio Rosehip oil 30ml - Šípkový olej patrí do skupiny produktov Pleťové séra od značky Deoguard, nájdete ho u predajcu Navlas.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pleťové oleje od značky Deoguard, nájdete ho u predajcu Navlas.sk.

Deoguard Bio Rosehip oil 30ml - Šípkový olej - parametre produktu

Objem30 ml
KategóriaOleje, Pleťové séra, Pleťové oleje
ZnačkaDeoguard
E-shopNavlas.sk

Deoguard Bio Rosehip oil 30ml - Šípkový olej - história ceny a dostupnosti

Deoguard Bio Rosehip oil 30ml - Šípkový olej - ďalšie zaujímavé produkty

Deoguard Bio Rosehip oil 30ml - Šípkový olej - ako nakúpiť najvýhodnejšie?