RECUPLUS denný a nočný mandľový krém

RECUPLUS denný a nočný mandľový krém

RECUPLUS denný a nočný mandľový krém

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

RECUPLUS denný a nočný mandľový krém - popis produktu

Každodenná starostlivosť o pokožku je nesmierne dôležitá. Pripravili sme pre vás darčekovú sadu, ktorá obsahuje denný a nočný mandľový krém. Krémy majú vysoký obsah mandľového oleja a vitamínu E. Pôsobia na všetky typy pleti blahodárne a regeneračne. Denný mandľový krém 50 ml: Vysoký obsah mandľového oleja a vitamínu E Vyživuje unavenú a vysušenú pleť po celý deň Intenzívny v boji proti vráskam Spevňuje pleť Podporuje jej regeneráciu Jemné zloženie s prírodným základom Nevyvoláva alergické reakcie Navracia pokožke pružnosť a jemnosť Vhodný pre všetky typy pleti, najmä pre suchú a citlivú   Použitie: krém aplikujte ráno na očistenú a osušenú pleť tváre a krku. Zloženie: Aqua, Petrolatum, Prunus Dulcis, Paraffinum Liquidum, Monoacylglycerol, Cera Alba, Cetyl Palmitate, Cholesterol, Glycerín, Tocopheryl Acetate, Parfém, Sodium Benzoate. Nočný mandľový krém 50 ml: Vysoký obsah mandľového oleja a vitamínu E Intenzívna nočná starostlivosť proti vráskam Podporuje nočný proces regenerácie pleti Spevňuje a omladzuje zrelú pleť Navracia pokožke prirodzenú jemnosť a hebkosť Jemné zloženie s prírodným základom Nevyvoláva alergické reakcie Navracia pokožke pružnosť a jemnosť Vhodný pre všetky typy pleti, najmä pre suchú a citlivú Použitie: krém aplikujte večer na očistenú a osušenú pleť tváre a krku. Zloženie: Aqua, Paraffinum Liquidum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Petrolatum, Hydrogenated Coconut Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Glycerín, Tocopheryl Acetate, Dehydroacetic Acid, Benzoicycid, Benzoicycid, , Coumarin, Geraniol, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Limonene, Linaool.

Produkt RECUPLUS denný a nočný mandľový krém patrí do skupiny produktov Pleťové krémy, je v ponuke značky Recuplus.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Denný krém, patrí pod značku Recuplus.

Produkt RECUPLUS denný a nočný mandľový krém je možné nájsť medzi produktmi v skupine Nočná starostlivosť, patrí pod značku Recuplus.

RECUPLUS denný a nočný mandľový krém - parametre produktu

RECUPLUS denný a nočný mandľový krém - história ceny a dostupnosti

RECUPLUS denný a nočný mandľový krém - ďalšie zaujímavé produkty

RECUPLUS denný a nočný mandľový krém - ako nakúpiť najvýhodnejšie?