Delphin polarizačné okuliare sg redox

Delphin polarizačné okuliare sg redox

Delphin polarizačné okuliare sg redox

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 9,06 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Delphin polarizačné okuliare sg redox - popis produktu

Cyklistické okuliare Delphin Polarizačné okuliare SG Redox: Slnečné okuliare Delphin SG Redox dokonale ochránia vaše oči, a to nielen na rybách. Ich športovo-elegantný dizajn ich predurčuje aj na každodenné nosenie. Okuliare Delphin vám poskytnú precíznu ochranu pred škodlivým slnečným žiarením a iste oceníte aj ich komfortné nosenie. Delphin SG Redox sú vhodným doplnkom pre všetkých rybárov, ale rovnako tak ich využijete pri športovaní, výletoch a turistike. Kľúčové vlastnosti polarizačných okuliarov Delphin SG RedoxSlnečné okuliare s polarizačnými sklami značky Delphin SG RedoxIdeálne na rybárčenie, športovanie i turistikuPrecízne ochránia oči pred slnečným žiarenímDelphin SG Redox sa veľmi komfortne nosiaFarebné vyhotovenie: červeno-čierno-hnedé Rozmery skiel:6 × 4 cm

Produkt Delphin polarizačné okuliare sg redox je možné nájsť medzi produktmi v skupine Slnečné okuliare, vyrába ho značka Delphin, nájdete ho v e-shope Parys.sk, Alza.sk.

Produkt Delphin polarizačné okuliare sg redox má priradený EAN kód 8586018454834.

Delphin polarizačné okuliare sg redox - parametre produktu

Delphin polarizačné okuliare sg redox - história ceny a dostupnosti

Delphin polarizačné okuliare sg redox - ďalšie zaujímavé produkty

Delphin polarizačné okuliare sg redox - ako nakúpiť najvýhodnejšie?