Set plávajúcich pol. okuliarov Delphin SG CAMOU

Set plávajúcich pol. okuliarov Delphin SG CAMOU

Set plávajúcich pol. okuliarov Delphin SG CAMOU

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 18,53 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Set plávajúcich pol. okuliarov Delphin SG CAMOU - popis produktu

Rám modelu SG CAMOU je navyše vyrobený zo špeciálneho extra ľahkého materiálu. Okrem toho, že ich na nose nebudete kvôli nízkej hmotnosti ani cítiť, sa môžu pochváliť aj ďalšou výnimočnou vlastnosťou. Sú plávajúce!!! Po páde do vody tak zostanú bezpečne plávať na hladine! Navyše sú zabalené v pevnom tvrdenom puzdre a s pribalenou textilnou utierkou.   Technické parametre: Šírka nos: 2cm Rozmer skla: 6x4cm Dĺžka ramienka: 13cm Hmotnosť: len 18g!   Polarizačné okuliare Delphin sú vysokokvalitným produktom so všetkými potrebnými certifikátmi a skúškami vyžadovanými Európskou úniou. To garantuje ich zdravotnú spôsobilosť a špičkové vlastnosti potvrdené mnohými testami. 

Ideálne slnečné okuliare pre rybárov, či poľovníkov. Vďaka šedým polarizačným sklám stále jasne uvidíte na svoju korisť, nech je okolitý jas akokoľvek vysoký! Moderné kamuflážové prevedenie bezchybne dopĺňa celkový dizajn

Produkt Set plávajúcich pol. okuliarov Delphin SG CAMOU je možné nájsť medzi produktmi v skupine Slnečné okuliare, vyrába ho značka Delphin, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Okuliarové rámy, patrí pod značku Delphin, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt Set plávajúcich pol. okuliarov Delphin SG CAMOU označuje EAN kód 8586018452328.

Set plávajúcich pol. okuliarov Delphin SG CAMOU - parametre produktu

Set plávajúcich pol. okuliarov Delphin SG CAMOU - história ceny a dostupnosti

Set plávajúcich pol. okuliarov Delphin SG CAMOU - ďalšie zaujímavé produkty

Set plávajúcich pol. okuliarov Delphin SG CAMOU - ako nakúpiť najvýhodnejšie?