Delphin detský set yupie prút 1,8 m 40 g + navijak 3t + vlasec 0,25 mm

Delphin detský set yupie prút 1,8 m 40 g + navijak 3t + vlasec 0,25 mm

Delphin detský set yupie prút 1,8 m 40 g + navijak 3t + vlasec 0,25 mm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Delphin detský set yupie prút 1,8 m 40 g + navijak 3t + vlasec 0,25 mm - popis produktu

Ideálny set pre najmenších rybárov, poskytujúci základné vybavenie potrebné pre začiatočníkov na väčšinu rybolovných techník. Detský set YUPIE sa skladá z teleskopického prútu, navijaku o veľkosti 3T a vlasca s priemerom 0,25mm. Prút YUPIE sa vyznačuje univerzálnosťou, kompaktnými rozmermi av neposlednom rade svojim hravým dizajnom. Delená rukoväť, na konci ktorej sa nachádza zelená EVA pena je svojou dĺžkou prispôsobená rukám malých rybárov. Na prúte sú osadené očká s kvalitnou SiC výplňou, aby sa zamedzilo poškodeniu vlasca. Prút je tiež vybavený spoľahlivým sedlom, vhodným pre rôzne veľkosti navijakov. Navijak YUPIE do setu dokonale zapadne nielen dizajnom ale aj veľkosťou 3T. Mechanizmus s vyváženým rotorom a prevodovým pomerom 5.1:1 sa stará o plynulý chod a dôkladné ukladanie vlasca na plastovú cievku. Hmotnosť navijaku je vďaka použitým materiálom veľmi nízka, čo poteší hlavne pri celodennom rybárčení. Aby bol set kompletný, nesmie chýbať vlasec, na ktorý sa dá vždy spoľahnúť. Vlasec YUPIE ponúka všetky parametre potrebné na úspešný lov. Má nízku rozťažnosť, výbornú pevnosť v ťahu, ale aj nosnosť v uzle. Vďaka fluo žltej farbe je navyše veľmi dobre viditeľný, čo vám podstatne uľahčí určiť smer vlasca pri zdolávaní. Detský set obsahuje: •Prut Delphin YUPIE | 180 cm/40 g •Navijak delphin YUPIE 3T | veľ. 3000 •Vlasec Delphin YUPIE / fluo žltá | 0,25 mm 5,5 kg 300 m

Produkt Delphin detský set yupie prút 1,8 m 40 g + navijak 3t + vlasec 0,25 mm patrí do skupiny produktov Prúty s navijakmi, vyrába ho značka Delphin, nájdete ho v e-shope Parys.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Rybárske sety, patrí značke Delphin, nájdete ho v e-shope Parys.sk.

Delphin detský set yupie prút 1,8 m 40 g + navijak 3t + vlasec 0,25 mm - parametre produktu

Delphin detský set yupie prút 1,8 m 40 g + navijak 3t + vlasec 0,25 mm - história ceny a dostupnosti

Delphin detský set yupie prút 1,8 m 40 g + navijak 3t + vlasec 0,25 mm - ďalšie zaujímavé produkty

Delphin detský set yupie prút 1,8 m 40 g + navijak 3t + vlasec 0,25 mm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?