Dávkovač zubnej pasty s držiakom na zubnú kefku, InnovaGoods 3572

Dávkovač zubnej pasty s držiakom na zubnú kefku, InnovaGoods 3572

Dávkovač zubnej pasty s držiakom na zubnú kefku, InnovaGoods 3572

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 9,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dávkovač zubnej pasty s držiakom na zubnú kefku, InnovaGoods 3572 - popis produktu

InnovaGoods ponúka najnovšie produkty pre vašu domácnosť, ako Dávkovač Zubné Pasty s Držiakom na Kefky Diseeth InnovaGoods ! Objavte široké spektrum vysoko efektívnych produktov, ktoré stoja za svojou funkčnou, itou a inovatívnym dizajnom: svetlá, úložné priestory, dekorácie, klimatizácia, záhrada, maznáčikovia, atď.Diseeth InnovaGoods s držiakom na kefky umožňuje ľahko odobrať veľké množstvo pasty pri každom použití a udržiavať kefky hygienickým spôsobom, vďaka bráne prístupu baktérií a pripúšťať. S novým pohodlným, praktickým dávkovačom pasty s organizáciou na kefky si celá rodina dopraje kvalitnejšiu ústnu hygienu.moderný, inovatívny, multifunkčný dizajndoplnok do kúpeľne - dávkovač s organizéromlepšia hygiena, poriadok a úspora miestakapacita pre 5 zubných kartáčkovjednoduchá inštalácia pomocou samolepiekObsahuje kvalitné samolepky 3Mstabilné, trvalé pripevnenípohodlné a ľahké použitie i čistenievrátane montážneho návodumanuálna prevádzka, bez batérií alebo elektrinyNový dávkovač zubní pasty s držiakom na kefky sa dá jednoducho nainštalovať do kúpeľne podľa priložených pokynov: riadne očistiť povrch, kam bude umiestnený, vhodný tlak na ochranu a prilepte po dobu niekoľkých minút, aby ste dosiahli dokonalého prilnutia.Další velkou výhodou je ručné ovládanie, ktoré vyžaduje batérie ani elektrické pripojenie. Stačí vložiť tubu s pastou do dávkovača a kefkou ľahko zatlačiť na vnútornú páčku, aby cestoviny vytekla.Materiál:PPbřišní svalySilikonovéBarva:BílýŠedýModerný dizajn: Novátorský a funkčnýTyp: MultifunkčnýDávkovač zubnej pasty: 6 x 16 x 6,5 cmDržiak pre sadu piatich kefiek na použitie proti baktériám a nečistotám: 11,5 x 5,5 x 4,5 cmKapacita: Kapacita na 5 zubných kefiekVysoko kvalitné lepidlá (3M): Jednoduchá inštalácia pomocou lepiacej páskyPevné pripevnenie: Odolný a trvanlivýVlastnosti: Poriadok a úspora miestaObohacujúce účinky: Pre dokonalú ústnu hygienuJednoduché použitie a čistenie: Jednoduché a pohodlné použitieV0103572

Produkt Dávkovač zubnej pasty s držiakom na zubnú kefku, InnovaGoods 3572 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zubné kefky, patrí pod značku InnovaGoods v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Zubné pasty, patrí pod značku InnovaGoods v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Dávkovač zubnej pasty s držiakom na zubnú kefku, InnovaGoods 3572 - parametre produktu

Dávkovač zubnej pasty s držiakom na zubnú kefku, InnovaGoods 3572 - história ceny a dostupnosti

Dávkovač zubnej pasty s držiakom na zubnú kefku, InnovaGoods 3572 - ďalšie zaujímavé produkty

Dávkovač zubnej pasty s držiakom na zubnú kefku, InnovaGoods 3572 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?