Dávkovač mydla Simplehuman biela oceľ SHKT1193

Dávkovač mydla Simplehuman biela oceľ SHKT1193

Dávkovač mydla Simplehuman biela oceľ SHKT1193

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dávkovač mydla Simplehuman biela oceľ SHKT1193 - popis produktu

Nerezový dávkovač Pulse touch je premyslený do posledného detailu. Je navrhnutý tak, aby vydržal viac ako 150 000 stlačení - to je viac ako 15 stlačení každý deň počas 27 rokov. Jeho inovatívny dizajn sa začína veľkou hlavou, ktorá umožňuje, aby s oveľa menšou námahou vytieklo viac mydla alebo dezinfekčného prostriedku - bez ohľadu na jeho hustotu. Guľôčkové ložiská umiestnené v hornej a dolnej časti dávkovača chránia pred vniknutím vzduchu, čím zabraňujú odkvapkávaniu, vytekaniu alebo vysychaniu mydla. Stačí ľahký dotyk na pumpu, aby ste dostali potrebnú dávku mydla. Vďaka širokému otvoru lievika je doplnenie náhradnej náplne mydla rýchle, jednoduché a bez neporiadku.

Produkt Dávkovač mydla Simplehuman biela oceľ SHKT1193 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dávkovače mydla, patrí pod značku Simplehuman, farebná verzia je biela, v ponuke predajcu Siko.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Mydlá na ruky, patrí značke Simplehuman, farebné prevedenie je biela, nájdete ho v e-shope Siko.sk.

Dávkovač mydla Simplehuman biela oceľ SHKT1193 - parametre produktu

Dávkovač mydla Simplehuman biela oceľ SHKT1193 - história ceny a dostupnosti

Dávkovač mydla Simplehuman biela oceľ SHKT1193 - ďalšie zaujímavé produkty

Dávkovač mydla Simplehuman biela oceľ SHKT1193 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?