Dámsky vrchný diel bikín z recyklovaných materiálov #7764201

Dámsky vrchný diel bikín z recyklovaných materiálov #7764201

Dámsky vrchný diel bikín z recyklovaných materiálov #7764201

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky vrchný diel bikín z recyklovaných materiálov - popis produktu

Dámsky vrchný diel bikín z recyklovaných materiálov. Vrchný diel plaviek sme vyrobili z rýchloschnúceho, elastického materiálu, ktorý obsahuje recyklované vlákna (hlavný materiál: 85 % recyklovaný polyester, podšívka: 92 % recyklovaný polyester). Balkonetová podprsenka s vystuženými košíčkami a kosticami pre lepšiu stabilizáciu. Tenké odnímateľné ramienko si môžete nastaviť a prispôsobiť podľa svojich potrieb. Zaviažte podprsenku na chrbte, aby ste si prispôsobili jej obvod svojej postave. Dámsky vrchný diel bikín z recyklovaných materiálov - VLASTNOSTI: strih: balkonetová podprsenka, s kosticami, s viazaním, nastaviteľné, odnímateľné ramienko, vystužené košíčky, jemný, rýchloschnúci materiál, prísada recyklovaných vlákien (hlavný materiál: 85 % recyklovaný polyester, podšívka: 92 % recyklovaný polyester)

Produkt Dámsky vrchný diel bikín z recyklovaných materiálov #7764201 patrí do skupiny produktov Vrchný diel plaviek od značky 4F, vo farebnej verzii fuchsiový, Fuksiová, ružová, ružový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je vhodný female.

Dámsky vrchný diel bikín z recyklovaných materiálov - parametre produktu

Farbaružová
Určeniefemale
KategóriaBikiny, Vrchný diel plaviek
Značka4F
Farbafuchsiový, Fuksiová, ružová, ružový
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámsky vrchný diel bikín z recyklovaných materiálov - história ceny a dostupnosti

Dámsky vrchný diel bikín z recyklovaných materiálov - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky vrchný diel bikín z recyklovaných materiálov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?