Dámsky športový crop top Iron Aesthetics Solid, modrý

Dámsky športový crop top Iron Aesthetics Solid, modrý

Dámsky športový crop top Iron Aesthetics Solid, modrý

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky športový crop top Iron Aesthetics Solid, modrý - popis produktu

Športový bezšvový crop top Solid v modrej farbe a s dlhým rukávom je ideálnym oblečením pre aktívny životný štýl a cvičenie. Bezšvová konštrukcia zabezpečuje maximálny komfort počas cvičenia. Je vyrobený z elastického materiálu, ktorý sa prispôsobí postave a nebráni v pohybe. Materiál je zároveň priedušný a odvádza vlhkosť od tela, čo zabraňuje prepoteniu. To je dôležité pre pohodlie a optimálnu výkonnosť počas cvičenia. Tento moderný a štýlový dizajn je vhodný nielen pre športové aktivity, ale aj pre bežné nosenie.

Produkt Dámsky športový crop top Iron Aesthetics Solid, modrý patrí do skupiny produktov Dámske topy, patrí pod značku Iron Aesthetics v ponuke e-shopu IronAesthetics.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske tričká, je v ponuke značky Iron Aesthetics v ponuke e-shopu IronAesthetics.sk.

Produkt Dámsky športový crop top Iron Aesthetics Solid, modrý je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske športové tričká, patrí pod značku Iron Aesthetics, nájdete ho u predajcu IronAesthetics.sk.

Dámsky športový crop top Iron Aesthetics Solid, modrý - parametre produktu

Dámsky športový crop top Iron Aesthetics Solid, modrý - história ceny a dostupnosti

Dámsky športový crop top Iron Aesthetics Solid, modrý - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky športový crop top Iron Aesthetics Solid, modrý - ako nakúpiť najvýhodnejšie?