Dámsky slim top bez potlače - svetlomodrý

Dámsky slim top bez potlače - svetlomodrý

Dámsky slim top bez potlače - svetlomodrý

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky slim top bez potlače - svetlomodrý - popis produktu

Dámsky top na ramienkach je ideálny na bežné aj športové každodenné nosenie. Tento produkt má priliehavý slim strih, ktorý prilieha k telu. Vďaka väzbe single jersey s hladkým povrchom na jednej strane je tričko pružné a pohodlné. Vďaka gramáži 180 gsm je dámske tričko bez potlače mäkké na dotyk a dobre prilieha k telu. Materiál nie je priesvitný a poskytuje odolnosť a pohodlie pri celoročnom nosení. Dámsky top 4F je vyrobený v 95% z bavlny, vďaka čomu je mäkký, odolný a príjemný na dotyk. Vďaka prísade elastanu (5%) je materiál mierne elastický a pohodlne sa prispôsobí postave. Okrúhly výstrih je zakončený miernym rebrovaním. Širšie nenastaviteľné ramienka. Dámsky top 4F - VLASTNOSTI: gramáž: 180 gsm ponúkane veľkosti: XS-XXL strih: slim, ktorý prilieha k telu štandardný strih s dĺžkou po boky produkt je vyrobený v 95 % z bavlny, a preto je mäkký, odolný a príjemný na dotyk mierne elastický materiál vďaka prísade elastanu (5%) jednotné farby na doplnenie akéhokoľvek outfitu mäkká na dotyk pletenina single jersey s hladkým povrchom okrúhly výstrih je zakončený miernym rebrovaním širšie nenastaviteľné ramienka

Produkt Dámsky slim top bez potlače - svetlomodrý je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske topy, patrí pod značku 4F, vo farebnej verzii modrá, modrý v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske tielka, patrí značke 4F, vo farbe modrá, modrý, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámsky slim top bez potlače - svetlomodrý patrí do skupiny produktov Dámske športové topy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je modrá, modrý, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Dámsky slim top bez potlače - svetlomodrý - parametre produktu

Dámsky slim top bez potlače - svetlomodrý - história ceny a dostupnosti

Dámsky slim top bez potlače - svetlomodrý - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky slim top bez potlače - svetlomodrý - ako nakúpiť najvýhodnejšie?