Dámsky holiaci strojček Braun Lady Style 5560

Dámsky holiaci strojček Braun Lady Style 5560

Dámsky holiaci strojček Braun Lady Style 5560

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky holiaci strojček Braun Lady Style 5560 - popis produktu

Dámsky holiaci strojček Braun Lady Style 5560 vás bezpečne a bezchybne zbaví všetkých nežiaducich chĺpkov. Plávajúca manžeta sa dokonale prispôsobí telesným krivkám a odstráni chĺpky jediným ťahom priamo u pokožky. Ľahko oholí aj dlhé aj krátke chĺpky bez nepríjemného trhania. Okrem plávajúcej planžety je súčasťou balenia zastrihávač. Bezprostredne po oholení dochádza k ľahkému dotyku vibrujúcej hlavice na pokožku. Tým dochádza k jemnému peelingu a koža sa zbaví odumretých buniek. Pokožka vďaka tomu bude dlho hebká a jemná. Prístroj môžete používať so zapojením do elektriny alebo na akumulátorovú prevádzku. Na jedno plné nabitie využijete bezdrôtovú prevádzku 40 minút. Plné nabitie zvládne strojček už za hodinu. Inteligentný strojček so sebou môžete vziať kamkoľvek do sveta. Dokáže totiž automaticky upraviť napätie podľa toho, do akej zásuvky ho zapojíte. Tým je zaistená jeho bezpečná prevádzka bez rizika, preťaženia, prepätia či prehriatia. Vyrobila nemecká spoločnosť Braun.Obsah balenia: holiaci strojček, uhladzovací nadstavec s peelingom, nástavec OptiShave pre nohy, 2 nástavce OptiTrim pre líniu bikín (4 mm a 8 mm), adaptér.Dámsky holiaci strojček Braun Lady Style 5560Jemné a bezbolestné oholenie chĺpkov na celom telePrispôsobí sa krivkám telaJednoduché oholenie krátkych aj dlhých chĺpkovBezdrôtová i sieťová prevádzkaBezdrôtová prevádzka 40 minútPlné nabitie za 1 hodIndikátor nabíjaniaAutomatická úprava napätiaPásik SoftStrip pre napínanie pokožkyVankúšik EasyGlide pre hladký sklzUmývateľný

Produkt Dámsky holiaci strojček Braun Lady Style 5560 patrí do skupiny produktov Holiace strojčeky, vyrába ho značka BRAUN.

Dámsky holiaci strojček Braun Lady Style 5560 - parametre produktu

Dámsky holiaci strojček Braun Lady Style 5560 - história ceny a dostupnosti

Dámsky holiaci strojček Braun Lady Style 5560 - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky holiaci strojček Braun Lady Style 5560 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?